Ceyhan: O günü sabırsızlıkla bekliyoruz

Kocaeli 26.04.2017 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan: O günü sabırsızlıkla bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Resmi sonuçları bekliyorum, Ak Parti'nin başına döneceğim." açıklamasında bulundu. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da sosyal medya hesabından o günü sabırsızlıkla beklediklerini belirtti. SONUÇLAR AÇIKLANINCA PARTİME DÖNECEĞİM Bir röportajda AK Parti'ye dönüp dönmeyeceği sorusunu cevaplandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'referandum sonuçları açıklanınca partime döneceğim' dedi. CEYHAN: SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının üzerine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da sosyal medya hesabından "Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı partimizin başında tekrar göreceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz." mesajını paylaştı.    

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Resmi sonuçları bekliyorum, Ak Parti'nin başına döneceğim." açıklamasında bulundu. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da sosyal medya hesabından o günü sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

SONUÇLAR AÇIKLANINCA PARTİME DÖNECEĞİM

Bir röportajda AK Parti'ye dönüp dönmeyeceği sorusunu cevaplandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'referandum sonuçları açıklanınca partime döneceğim' dedi.

CEYHAN: SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının üzerine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da sosyal medya hesabından "Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı partimizin başında tekrar göreceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz." mesajını paylaştı.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.