Çeyrek altında büyük şok!

24.06.2016 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çeyrek altında büyük şok!

Altın fiyatları inanılmaz bir artış göstererek tüm zamanların en yüksek fiyatını gördü.

Yatırım altını için tercih edilen Çeyrek altın uzun zaman sonra 200 liranın üzerine çıktı. Altın fiyatlarının bu artışıyla birlikte yatırım için altın alan vatandaşlar piyasanın açılmasıyla birlikte büyük şaşkınlık yaşadı. Peki Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum ve çeyrek altın fiyatları Altının gram fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinde.. Altının gram fiyatı, piyasalardaki Brexit şoku ile 130'liranın üzerini gördü Kapalıçarşı'da çeyrek altın 205 lira, Cumhuriyet altın ise 837 liradan satılıyor. Altının gram fiyatı, İngiltere'deki referandumdan çıkan Brexit sonucunun piyasalarda neden olduğu şok etkisi ile 130,4 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Gram altın ise ons fiyatı ve dolar kurundaki artışla 130,4 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından şu dakikalarda 125 liradan alıcı buluyor.
Altın fiyatları inanılmaz bir artış göstererek tüm zamanların en yüksek fiyatını gördü.
Yatırım altını için tercih edilen Çeyrek altın uzun zaman sonra 200 liranın üzerine çıktı. Altın fiyatlarının bu artışıyla birlikte yatırım için altın alan vatandaşlar piyasanın açılmasıyla birlikte büyük şaşkınlık yaşadı. Peki Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum ve çeyrek altın fiyatları

Altının gram fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinde.. Altının gram fiyatı, piyasalardaki Brexit şoku ile 130'liranın üzerini gördü

Kapalıçarşı'da çeyrek altın 205 lira, Cumhuriyet altın ise 837 liradan satılıyor. Altının gram fiyatı, İngiltere'deki referandumdan çıkan Brexit sonucunun piyasalarda neden olduğu şok etkisi ile 130,4 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Gram altın ise ons fiyatı ve dolar kurundaki artışla 130,4 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından şu dakikalarda 125 liradan alıcı buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.