19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çeyrek final heyecanı başlıyor

Spor 14.06.2017 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çeyrek final heyecanı başlıyor

DOSTLUK TURNUVASI’NDA SON 8’E KALAN TAKIMLAR BELLİ OLDU

2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda grup maçlarında grup maçları tamamlanırken, çeyrek final heyecanı bu akşam start alıyor. Gecenin ilk maçında turnuvanın favorileri arasında gösterilen Simgem Yapı, sürpriz peşinde olan Hedef Gazetesi ile karşılaşacak. 75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen 2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda grup maçları önceki akşam oynanan Cesur Ofset-Farrin Üçler maçıyla birlikte tamamlandı. D Grubu’nda oynanan mücadeleyi Farrin-Üçler 12-3 kazanarak lider olarak üst tura çıktı. Grupta diğer oynanması gereken maçta Beybaba Çiftliği maça gelmeyen Kocaeli Masterler’i hükmen 3-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Turnuvada Farrin üçler ve Beybaba Çiftliği’nin yanı sıra çeyrek finale yükselen takımlar şöyle sıralandı: Simgem Yapı, Doğru Hidrolik, Gemak FC, Hedef Gazetesi, Canpolat ve Ceylan Otomasyon. İLK MAÇ SAAT 22.30’DA Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan Dostluk Turnuvası’nda çeyrek final heyecanı bu akşam start alıyor. Gecenin ilk maçında gruplarda 3’te 3 yaparak üst tura yükselen Simgem Yapı, B Grubu ikincisi olan Hedef Gazetesi ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.30’da başlayacak. Gecenin diğer maçında ise Canpolat ile Beybaba Çiftliği kozlarını paylaşacaklar. Karşılaşma saat 23.30’da başlayacak. Karşılaşmalardan galip ayrılan takımlar 19 Haziran Pazartesi günü oynanacak olan yarı final maçında oynamaya hak kazanacaklar.
DOSTLUK TURNUVASI’NDA SON 8’E KALAN TAKIMLAR BELLİ OLDU

2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda grup maçlarında grup maçları tamamlanırken, çeyrek final heyecanı bu akşam start alıyor. Gecenin ilk maçında turnuvanın favorileri arasında gösterilen Simgem Yapı, sürpriz peşinde olan Hedef Gazetesi ile karşılaşacak.

75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen 2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda grup maçları önceki akşam oynanan Cesur Ofset-Farrin Üçler maçıyla birlikte tamamlandı. D Grubu’nda oynanan mücadeleyi Farrin-Üçler 12-3 kazanarak lider olarak üst tura çıktı. Grupta diğer oynanması gereken maçta Beybaba Çiftliği maça gelmeyen Kocaeli Masterler’i hükmen 3-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Turnuvada Farrin üçler ve Beybaba Çiftliği’nin yanı sıra çeyrek finale yükselen takımlar şöyle sıralandı: Simgem Yapı, Doğru Hidrolik, Gemak FC, Hedef Gazetesi, Canpolat ve Ceylan Otomasyon.

İLK MAÇ SAAT 22.30’DA

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan Dostluk Turnuvası’nda çeyrek final heyecanı bu akşam start alıyor. Gecenin ilk maçında gruplarda 3’te 3 yaparak üst tura yükselen Simgem Yapı, B Grubu ikincisi olan Hedef Gazetesi ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.30’da başlayacak. Gecenin diğer maçında ise Canpolat ile Beybaba Çiftliği kozlarını paylaşacaklar. Karşılaşma saat 23.30’da başlayacak. Karşılaşmalardan galip ayrılan takımlar 19 Haziran Pazartesi günü oynanacak olan yarı final maçında oynamaya hak kazanacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.