CHEP’den, Darıca’ya otomasyon servis yatırımı!

Darıca 26.06.2019 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHEP’den, Darıca’ya otomasyon servis yatırımı!

CHEP, güncel teknolojilerle donatılmış inceleme, bakım ve onarım sistemlerine sahip yeni bir servis merkezi açmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda otomasyon süreçlerini desteklemek için Darıca başta olmak üzere Konya, Gaziantep, ve İstanbul Hadımköy'deki servis merkezlerine de makine yatırımı olacak.

CHEP, 2009 yılından bu yana paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı ekipmanları ile FMCG, perakende, otomotiv ve beyaz eşya sektörlerine sürdürülebilir tedarik zinciri çözümleri sunuyor. Gerçekleştirdiği yatırımlar, kullandığı ileri teknoloji ve çevre dostu ekipmanlarıyla tedarik zinciri yönetiminde lider konumunu sürdüren CHEP, Anadolu'daki tesislerinin otomasyon sistemlerini ve ekipmanlarını sürekli geliştiriyor. Büyüyen iş hacmini, yerel üreticiler tarafından üretilen makine ve ekipman yatırımlarıyla daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde sürdürüyor. ÜRETİM VE SERVİS MERKEZİ DARICA’DA BİRLEŞTİ Bugün globalde 60'dan fazla ülkede 330 milyondan fazla ekipman ve 775'den fazla servis merkezi ağı bulunan CHEP, Türkiye genelinde ise yaklaşık 11 milyon paletlik dolaşım ağına sahip, Anadolu'nun farklı illerinde konumlandırılmış 16 servis merkezi; İzmir, Adana, Ankara, Konya ve İstanbul'da bulunan dört bölge müdürlüğü ile faaliyet gösteriyor. CHEP, tüm tesisleri arasında ilk defa üretim ve servis merkezinin aynı çatı altında birleştirildiği Darıca'yı da geçtiğimiz yıldan bu yana geliştirmeye devam ediyor. Tesiste bulunan inceleme ve tamir hattına otomatik boyama, nemölçer, premium palet ayırma, çivi basma işlemlerini ekledi. GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTERİYOR Yüksek büyüme potansiyeli ve performansı ile Orta Doğu, Afrika ve Hindistan'ın da bulunduğu gelişmekte olan ülkeler bölgesinde faaliyet gösterdiklerini belirten CHEP Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Serhat Enyüce, "Deneyimli insan kaynağımızın dinamik pazar yapısına olan uyumu sayesinde Türkiye'yi bölgesel merkez konumuna getirme hedefindeyiz. Teknolojinin gelişimine paralel olarak küresel rekabet ortamı tedarik zinciri verimliliğinin artırılmasını gerektiriyor. CHEP olarak Türkiye'de yatırımlarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Bu sayede FMCG sektörünün en büyük ve en iyi firmaları ile iş birliği yaparak tedarik zincirlerinin kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlıyoruz. Kiralanarak kullanılan her bir CHEP paleti ile daha akıllı, daha uygun maliyetli, daha sürdürülebilir bir tedarik zinciri sunuyoruz" dedi.
CHEP, güncel teknolojilerle donatılmış inceleme, bakım ve onarım sistemlerine sahip yeni bir servis merkezi açmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda otomasyon süreçlerini desteklemek için Darıca başta olmak üzere Konya, Gaziantep, ve İstanbul Hadımköy'deki servis merkezlerine de makine yatırımı olacak.

CHEP, 2009 yılından bu yana paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı ekipmanları ile FMCG, perakende, otomotiv ve beyaz eşya sektörlerine sürdürülebilir tedarik zinciri çözümleri sunuyor. Gerçekleştirdiği yatırımlar, kullandığı ileri teknoloji ve çevre dostu ekipmanlarıyla tedarik zinciri yönetiminde lider konumunu sürdüren CHEP, Anadolu'daki tesislerinin otomasyon sistemlerini ve ekipmanlarını sürekli geliştiriyor. Büyüyen iş hacmini, yerel üreticiler tarafından üretilen makine ve ekipman yatırımlarıyla daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde sürdürüyor.

ÜRETİM VE SERVİS MERKEZİ DARICA’DA BİRLEŞTİ

Bugün globalde 60'dan fazla ülkede 330 milyondan fazla ekipman ve 775'den fazla servis merkezi ağı bulunan CHEP, Türkiye genelinde ise yaklaşık 11 milyon paletlik dolaşım ağına sahip, Anadolu'nun farklı illerinde konumlandırılmış 16 servis merkezi; İzmir, Adana, Ankara, Konya ve İstanbul'da bulunan dört bölge müdürlüğü ile faaliyet gösteriyor. CHEP, tüm tesisleri arasında ilk defa üretim ve servis merkezinin aynı çatı altında birleştirildiği Darıca'yı da geçtiğimiz yıldan bu yana geliştirmeye devam ediyor. Tesiste bulunan inceleme ve tamir hattına otomatik boyama, nemölçer, premium palet ayırma, çivi basma işlemlerini ekledi.

GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTERİYOR

Yüksek büyüme potansiyeli ve performansı ile Orta Doğu, Afrika ve Hindistan'ın da bulunduğu gelişmekte olan ülkeler bölgesinde faaliyet gösterdiklerini belirten CHEP Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Serhat Enyüce, "Deneyimli insan kaynağımızın dinamik pazar yapısına olan uyumu sayesinde Türkiye'yi bölgesel merkez konumuna getirme hedefindeyiz. Teknolojinin gelişimine paralel olarak küresel rekabet ortamı tedarik zinciri verimliliğinin artırılmasını gerektiriyor. CHEP olarak Türkiye'de yatırımlarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Bu sayede FMCG sektörünün en büyük ve en iyi firmaları ile iş birliği yaparak tedarik zincirlerinin kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlıyoruz. Kiralanarak kullanılan her bir CHEP paleti ile daha akıllı, daha uygun maliyetli, daha sürdürülebilir bir tedarik zinciri sunuyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.