CHP ailesi Sarı’ya gitti

Spor 10.08.2017 - 19:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP ailesi Sarı’ya gitti

Gebzespor Asbaşkanı Zeki Sarı’ya ziyaretçi akını sürmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk ve CHP Darıca Gençlik Kolları Aydın Işık, Sarılar İnşaat yönetim kurulu Başkanı Zeki Sarı’yı yeni iş yerinde ziyaret etti. TARHAN’DAN BAŞARI TEMENNİSİ Geçtiğimiz günlerde Gebzespor’un antrenmanını ziyaret ederek önemli bir adım atan Tarhan, Zeki Sarı’nın Gebzespor’daki yeni görevinde başarılar dileyerek, ‘’Zeki bey Darıca G.B’nin ardından Gebzespor’a da bilgi ve birikimini aktaracaktır. Gebzespor camiasına ve Zeki bey’e yeni sezonda başarılar diliyorum’’dedi. TÖRK ESKİ GÖREV ARKADAŞI İLE HASRET GİDERDİ CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk ise bir dönem Darıca G.B’de birlikte görev yaptığı Zeki Sarı’ya güzel misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek fırsat buldukça Gebzespor maçlarına geleceklerini söyledi.  Sarı ise yaptığı açıklamada, ‘’Vekilimiz Tahsin Bey, İlçe Başkanımız Yakup Bey ve Gençlik Kolları Başkanımız Aydın Bey’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

Gebzespor Asbaşkanı Zeki Sarı’ya ziyaretçi akını sürmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk ve CHP Darıca Gençlik Kolları Aydın Işık, Sarılar İnşaat yönetim kurulu Başkanı Zeki Sarı’yı yeni iş yerinde ziyaret etti.

TARHAN’DAN BAŞARI TEMENNİSİ

Geçtiğimiz günlerde Gebzespor’un antrenmanını ziyaret ederek önemli bir adım atan Tarhan, Zeki Sarı’nın Gebzespor’daki yeni görevinde başarılar dileyerek, ‘’Zeki bey Darıca G.B’nin ardından Gebzespor’a da bilgi ve birikimini aktaracaktır. Gebzespor camiasına ve Zeki bey’e yeni sezonda başarılar diliyorum’’dedi.

TÖRK ESKİ GÖREV ARKADAŞI İLE HASRET GİDERDİ

CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk ise bir dönem Darıca G.B’de birlikte görev yaptığı Zeki Sarı’ya güzel misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek fırsat buldukça Gebzespor maçlarına geleceklerini söyledi.  Sarı ise yaptığı açıklamada, ‘’Vekilimiz Tahsin Bey, İlçe Başkanımız Yakup Bey ve Gençlik Kolları Başkanımız Aydın Bey’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.