CHP ÇAYIROVA'DAN "DURMA EYLEMİNE" DESTEK

Çayırova 21.06.2017 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP ÇAYIROVA'DAN "DURMA EYLEMİNE" DESTEK

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başlattığı adalet yürüyüşüne destek vermeye devam ediyor.

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başlattığı adalet yürüyüşüne destek vermeye devam ediyor.  CHP Çayırova ilçe Başkanı Selahattin Kaya yazılı açıklamada, “Genel Başkanımızın ülkemizde adaletsizliklere karşı başlatmış olduğu adalet yürüyüşüne destek veriyoruz” dedi. CHP Çayırova İlçe Başkanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başlattığı adalet yürüyüşüne destek vermeye devam ediyor. Kaya, ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de 2 dakikalık “Adaleti Düşünmek için Duralım” eylemine destek veriyoruz” diyerek konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Kaya yaptığı basın açıklamasında, “Yürüyüşün dördüncü gününde, İl Başkanımız Cengiz Sarıbay, İl yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik kolları ile birlikte yürüyüşe katılarak Genel Başkanımızla birlikte yürüdüler. Çayırova İlçe Örgütü olarak Türkiye genelinde saat 18.00’da eş zamanlı olarak başlatılan 2 dakikalık “Adaleti Düşünmek için Duralım” eylemine bizlerde destek veriyoruz.” Dedi. TÜM ADALETSİZLİKLER İÇİN ADALET ARIYORUZ Kaya, “Bugün burada Genel Başkanımızın başlatmış olduğu adalet yürüyüşüne destek olmak için buradayız, Milletvekilimiz Enis Berberoğlu’nun 25 yıla mahkum edilmesi ile başlatılan bu adalet yürüyüşü bu ülkede adaletsizliğe uğramış tüm kesimler için başlatılmış bir yürüyüş olup uzun süredir ülkemizde yaşanan adaletsizliklere bir yenisi eklenerek bu olay bardağı taşıran son damla olmuştur.”
CHP Çayırova İlçe Başkanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başlattığı adalet yürüyüşüne destek vermeye devam ediyor.

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başlattığı adalet yürüyüşüne destek vermeye devam ediyor.  CHP Çayırova ilçe Başkanı Selahattin Kaya yazılı açıklamada, “Genel Başkanımızın ülkemizde adaletsizliklere karşı başlatmış olduğu adalet yürüyüşüne destek veriyoruz” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başlattığı adalet yürüyüşüne destek vermeye devam ediyor. Kaya, ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de 2 dakikalık “Adaleti Düşünmek için Duralım” eylemine destek veriyoruz” diyerek konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Kaya yaptığı basın açıklamasında, “Yürüyüşün dördüncü gününde, İl Başkanımız Cengiz Sarıbay, İl yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik kolları ile birlikte yürüyüşe katılarak Genel Başkanımızla birlikte yürüdüler. Çayırova İlçe Örgütü olarak Türkiye genelinde saat 18.00’da eş zamanlı olarak başlatılan 2 dakikalık “Adaleti Düşünmek için Duralım” eylemine bizlerde destek veriyoruz.” Dedi.

TÜM ADALETSİZLİKLER İÇİN ADALET ARIYORUZ

Kaya, “Bugün burada Genel Başkanımızın başlatmış olduğu adalet yürüyüşüne destek olmak için buradayız, Milletvekilimiz Enis Berberoğlu’nun 25 yıla mahkum edilmesi ile başlatılan bu adalet yürüyüşü bu ülkede adaletsizliğe uğramış tüm kesimler için başlatılmış bir yürüyüş olup uzun süredir ülkemizde yaşanan adaletsizliklere bir yenisi eklenerek bu olay bardağı taşıran son damla olmuştur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.