CHP Çayırova, Çiler’e gitti!

Siyaset 15.01.2020 - 18:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Çayırova, Çiler’e gitti!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek ve ekibi Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, CHP Çayırova Meclis Üyesi Salih Işık ve Yılmaz Bilmez, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i makamında ziyaret etti. Oda binasında gerçekleşen ziyarette Nail Çiler, GTO’nun çalışmaları hakkında bilgi vererek yapılan ziyaretten dolayı CHP Çayırova İlçe Başkanı Soyluçicek ve beraberindekilere teşekkür etti. Oldukça güzel ve renkli görüntülere sahne olan ziyarette Gebze gündemi konuşulurken GTO Başkanı Nail Çiler, “Çok teşekkür ediyorum, herkesin ayaklarına sağlık, ziyaretten ötürü çok memnun ve mutlu oldum” ifadesini kullandı.  ÇAYIROVA’NIN DEĞİŞİMİ İÇİN HAZIRIZ Ziyarette Gebze Ticaret Odası’nın Gebze’nin önemli bir kurumu olduğunu belirten CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek, “Gebze Ticaret Odası ile her zaman işbirliği içinde olacağız. Ticaret erbabı ve esnafın sorunlarına çözüm noktasında CHP olarak her zaman katkı sunmaya hazırız. Gerek Gebze’nin il olması büyük çaba sarf eden gerekse ilçelerin gelişmesi yönünde Gebze Ticaret Odası en büyük STK olarak öncü rol oynuyor. Biz başta Çayırova’mızın daha sonra ise diğer ilçelerimizin gelişmesi için gerekli desteği sağlayacağız” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek ve ekibi Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, CHP Çayırova Meclis Üyesi Salih Işık ve Yılmaz Bilmez, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i makamında ziyaret etti. Oda binasında gerçekleşen ziyarette Nail Çiler, GTO’nun çalışmaları hakkında bilgi vererek yapılan ziyaretten dolayı CHP Çayırova İlçe Başkanı Soyluçicek ve beraberindekilere teşekkür etti. Oldukça güzel ve renkli görüntülere sahne olan ziyarette Gebze gündemi konuşulurken GTO Başkanı Nail Çiler, “Çok teşekkür ediyorum, herkesin ayaklarına sağlık, ziyaretten ötürü çok memnun ve mutlu oldum” ifadesini kullandı. 

ÇAYIROVA’NIN DEĞİŞİMİ İÇİN HAZIRIZ

Ziyarette Gebze Ticaret Odası’nın Gebze’nin önemli bir kurumu olduğunu belirten CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek, “Gebze Ticaret Odası ile her zaman işbirliği içinde olacağız. Ticaret erbabı ve esnafın sorunlarına çözüm noktasında CHP olarak her zaman katkı sunmaya hazırız. Gerek Gebze’nin il olması büyük çaba sarf eden gerekse ilçelerin gelişmesi yönünde Gebze Ticaret Odası en büyük STK olarak öncü rol oynuyor. Biz başta Çayırova’mızın daha sonra ise diğer ilçelerimizin gelişmesi için gerekli desteği sağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.