CHP Çayırova’dan muhtar ziyaretleri

Siyaset 03.07.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Çayırova’dan muhtar ziyaretleri

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyeleri ile birlikte başlattıkları Özgürlük mahallesi ziyaretlerine Akse, Yenimahalle ve Emek mahalleleri ile devam ettiler. Gerçekleşen ziyaretlerde İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve Meclis Üyesi Muharrem Gökçe, Muhtarlara Nutuk ve maske hediyelerini taktim ettiler ve mahalleler hakkında bilgi aldılar. Gökçe ve Soyluçiçek, Muhtarları bugün ki ziyaretlerinde mahallelerin de covid-19 vakalarının olup olmadığı, ihtiyaç sahibi ailelerin durumları hakkında bilgi alışverişinde bulundular. MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN KIYMETLİ Muhtarların herhangi bir ihtiyaçlarının olduğu halde tarafımıza ulaşabileceklerini aktaran Soyluçiçek, ‘’Bizler Çayırova halkımızın refahı için sonuna kadar mücadele etmeye çalışacağız. Bilgi alışverişinde bulunduk mahalle muhtarları ile ilerleyen süreçlerde tekrardan kendilerini ziyaret edeceğiz. Belirlediğimiz bazı sorunları oldu ve bu sorunlar için çalışmalarımızı başlatacağız.’’ ifadelerini kullandı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyeleri ile birlikte başlattıkları Özgürlük mahallesi ziyaretlerine Akse, Yenimahalle ve Emek mahalleleri ile devam ettiler. Gerçekleşen ziyaretlerde İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve Meclis Üyesi Muharrem Gökçe, Muhtarlara Nutuk ve maske hediyelerini taktim ettiler ve mahalleler hakkında bilgi aldılar. Gökçe ve Soyluçiçek, Muhtarları bugün ki ziyaretlerinde mahallelerin de covid-19 vakalarının olup olmadığı, ihtiyaç sahibi ailelerin durumları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN KIYMETLİ

Muhtarların herhangi bir ihtiyaçlarının olduğu halde tarafımıza ulaşabileceklerini aktaran Soyluçiçek, ‘’Bizler Çayırova halkımızın refahı için sonuna kadar mücadele etmeye çalışacağız. Bilgi alışverişinde bulunduk mahalle muhtarları ile ilerleyen süreçlerde tekrardan kendilerini ziyaret edeceğiz. Belirlediğimiz bazı sorunları oldu ve bu sorunlar için çalışmalarımızı başlatacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.