CHP Çayırova Gençlerde İnal Başkan!

Siyaset 09.07.2019 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Çayırova Gençlerde İnal Başkan!

CHP Çayırova Eski İlçe Gençlik Kolları Başkan Erdem Sünbül’ün görevden alınmasının ardından yeni ilçe gençlik kolları başkanını kim olacağı merak konusu idi. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı olarak Burak İnal’ı atadı. Parti tabanında ve özellikle gençler arasında sevilen ve emektar olan Burak İnal’ın CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanması partililer tarafından memnuniyetle karşılandı. GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞACAĞIZ Ataması yapılan CHP Çayıova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnal da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sevgili Çayırovalı hemşehrilerim. Yıllardır çeşitli kademelerinde görev alıp, çatısı altında halk mücadelesi verdiğim partimin Kocaeli Çayırova ilçe gençlik örgütü başkanlığına il gençlik örgütü yönetimimizin teveccühü ile genç yönetici arkadaşlarım ile atanmış bulunmaktayım. Bu önemli görevin bilincinde partimin yerelde kazandığı başarıyı genel seçim sürecine kadar gençlik örgütümle memleketin her yerine yaymak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımıza ve her daim saraylarda keyif sürenlerin değil isçinin, köylünün, kadının, esnafın, öğrencinin dar gelirlinin derdine ortak olacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyorum. Biz geliyoruz” dedi.

CHP Çayırova Eski İlçe Gençlik Kolları Başkan Erdem Sünbül’ün görevden alınmasının ardından yeni ilçe gençlik kolları başkanını kim olacağı merak konusu idi. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı olarak Burak İnal’ı atadı. Parti tabanında ve özellikle gençler arasında sevilen ve emektar olan Burak İnal’ın CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanması partililer tarafından memnuniyetle karşılandı.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞACAĞIZ

Ataması yapılan CHP Çayıova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnal da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sevgili Çayırovalı hemşehrilerim. Yıllardır çeşitli kademelerinde görev alıp, çatısı altında halk mücadelesi verdiğim partimin Kocaeli Çayırova ilçe gençlik örgütü başkanlığına il gençlik örgütü yönetimimizin teveccühü ile genç yönetici arkadaşlarım ile atanmış bulunmaktayım. Bu önemli görevin bilincinde partimin yerelde kazandığı başarıyı genel seçim sürecine kadar gençlik örgütümle memleketin her yerine yaymak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımıza ve her daim saraylarda keyif sürenlerin değil isçinin, köylünün, kadının, esnafın, öğrencinin dar gelirlinin derdine ortak olacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyorum. Biz geliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.