CHP Çayırova MARENDER’e gitti!

Siyaset 03.12.2019 - 18:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Çayırova MARENDER’e gitti!

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe başkanı Çetin Hartamacı’nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Marmara Engelliler Derneği temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyarette konuşan Hartamacı; “Ortak yaşam alanlarımızda beraber yaşadığımız engelli bireylerimizin sorun ve sıkıntıları tüm toplumu ilgilendiren sıkıntıdır. Herhangi bir vatandaşımızın sorununa göstermiş olduğumuz hassasiyeti, konu engelliler olunca daha da hassas davranmalıyız.” dedi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla CHP Çayırova İlçe Başkanı Hartamacı ve Meclis üyeleri ile Marmara engelliler derneğini ziyaret etti. Marmara Engelliler Derneği (MARENDER) Başkanı Memiş Özdemir ve dernek üyelerinin sıcak karşılamasıyla karşılıklı hoş sohbet eşliğinde bir dizi fikir alışverişinde bulundu. “Engelli vatandaşlarımız için daha fazla ne yapabiliriz” başlıklı yapılan konuşmada pek çok fikir ve proje için MARENDER başkanı Memiş Özdemir ve dernek üyelerinin fikirlerine başvuruldu. “ÇALIŞMALARINDA KOLAYLIK DİLEDİ” MARENDER olarak pek çok vatandaşımızın sorunlarıyla özverili bir şekilde ilgilendiğini belirten başkan Özdemir; Derneğin giderlerinin sağduyulu esnafların katkısıyla karşılandığını ve bu şekilde desteklerle ayakta kaldıklarını belirtti. Kamuya açıkça yararı olan bu dernek için her türlü destek olmak isteyenler için kapılarının açık olduğunu belirtti. MARENDER başkanı Memiş Özdemir, engellilerin sadece yılın 3 Aralık günü hatırlanmamalı, hayatımızdaki her gün yapılan her işte engelliler de düşünülüp hareket edilmelidir dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, CHP Çayırova İlçe Başkanı Hartamacı ve meclis üyelerine çalışmalarını bölgede yaşayan vatandaş ve STK dernek başkanı olarak yakından takip ettiklerini ve bölgeye katkı sağlayacak çalışmalar için başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe başkanı Çetin Hartamacı’nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Marmara Engelliler Derneği temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyarette konuşan Hartamacı; “Ortak yaşam alanlarımızda beraber yaşadığımız engelli bireylerimizin sorun ve sıkıntıları tüm toplumu ilgilendiren sıkıntıdır. Herhangi bir vatandaşımızın sorununa göstermiş olduğumuz hassasiyeti, konu engelliler olunca daha da hassas davranmalıyız.” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla CHP Çayırova İlçe Başkanı Hartamacı ve Meclis üyeleri ile Marmara engelliler derneğini ziyaret etti. Marmara Engelliler Derneği (MARENDER) Başkanı Memiş Özdemir ve dernek üyelerinin sıcak karşılamasıyla karşılıklı hoş sohbet eşliğinde bir dizi fikir alışverişinde bulundu. “Engelli vatandaşlarımız için daha fazla ne yapabiliriz” başlıklı yapılan konuşmada pek çok fikir ve proje için MARENDER başkanı Memiş Özdemir ve dernek üyelerinin fikirlerine başvuruldu.

“ÇALIŞMALARINDA KOLAYLIK DİLEDİ”

MARENDER olarak pek çok vatandaşımızın sorunlarıyla özverili bir şekilde ilgilendiğini belirten başkan Özdemir; Derneğin giderlerinin sağduyulu esnafların katkısıyla karşılandığını ve bu şekilde desteklerle ayakta kaldıklarını belirtti. Kamuya açıkça yararı olan bu dernek için her türlü destek olmak isteyenler için kapılarının açık olduğunu belirtti. MARENDER başkanı Memiş Özdemir, engellilerin sadece yılın 3 Aralık günü hatırlanmamalı, hayatımızdaki her gün yapılan her işte engelliler de düşünülüp hareket edilmelidir dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, CHP Çayırova İlçe Başkanı Hartamacı ve meclis üyelerine çalışmalarını bölgede yaşayan vatandaş ve STK dernek başkanı olarak yakından takip ettiklerini ve bölgeye katkı sağlayacak çalışmalar için başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.