19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Çayırova toplandı

Siyaset 29.09.2019 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Çayırova toplandı

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı, 31 Mart seçimlerini değerlendirme ve kongreler süreci gündem maddelerini değerlendirmek üzere örgüt toplantısı gerçekleştirdi. CHP kurmayları Çayırova'da bir araya gelerek örgüt toplantısı gerçekleştirdi. Programa CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ev sahipliği yaparken, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, il ve ilçe yöneticileri, CHP Çayırova meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılışında konuşan Hartamacı, katılım gösteren herkese teşekkür ederken 31 Mart seçimlerini ve kongre sürecini değerlendirmek üzere bir araya geldiklerini duyurdu. BURASI AİLE YUVASI Hartamacı'nın ardından söz alan İl Başkanı Sarıbay, “"Bir yerel seçimi geride bıraktık ve bir şeyleri beraber yapamadık. Bunun sonucunu da olumsuz bir şekilde almış olduk. Gündem maddeleri üzerine herkes aklına gelen her şeyi söylesin. Burası bir aile yuvası. Bu seçimde Çayırova'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir adayı vardı. Ben aday arkadaşımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Burada bulunup seçim çalışmalarında CHP'ye destek olan arkadaşlarımız var ben onlara da şükranlarımı sunuyorum. İTTİFAK GENİŞLEYECEK Çayırova özelinde başarısız olduk belki ancak Türkiye genelinde başarılı olduk. Bunun nedeni de ittifaktır. Eğer o ittifakı biz kuramasaydık; Ankara, İstanbul, Antalya'yı almamız mümkün değildi. O ittifak Türkiye genelinde CHP'ye başarı kazandırdı. Genel başkanımızın ve parti büyüklerimiz bu ittifakın sürmesi için mesaj veriyor. O ittifak olmadığı zaman 50+1'i sağlamamız mümkün değil. Bu ittifakın şemsiyesini daha da genişleteceğiz. İttifak şemsiyesi altına ülkesini seven, milliyetçi, vatanperver, devrimci, parlementer sistemi, özgürlüğü ve laikliği savunan herkesi alacağız” dedi. SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİK Kocaeli Milletvekili Tarhan ise toplantı hakkında, “CHP Çayırova İlçe Başkanlığımızda düzenlenen örgüt toplantımız ile partilililerimizle bir araya geldik. Yol arkadaşlarımızla daha iyi bir Çayırova için bilgi alışverişinde bulunarak, seçim süreci ve sonrasını karşılıklı değerlendirdik” diye konuştu. Hartamacı, toplantı sonunda gündem maddelerini değerlendirdiklerini ve partililerle daha iyi bir Çayırova için görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, katılım sağlayan tüm üyelere teşekkürlerini iletti.

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı, 31 Mart seçimlerini değerlendirme ve kongreler süreci gündem maddelerini değerlendirmek üzere örgüt toplantısı gerçekleştirdi. CHP kurmayları Çayırova'da bir araya gelerek örgüt toplantısı gerçekleştirdi. Programa CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ev sahipliği yaparken, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, il ve ilçe yöneticileri, CHP Çayırova meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılışında konuşan Hartamacı, katılım gösteren herkese teşekkür ederken 31 Mart seçimlerini ve kongre sürecini değerlendirmek üzere bir araya geldiklerini duyurdu.

BURASI AİLE YUVASI

Hartamacı'nın ardından söz alan İl Başkanı Sarıbay, “"Bir yerel seçimi geride bıraktık ve bir şeyleri beraber yapamadık. Bunun sonucunu da olumsuz bir şekilde almış olduk. Gündem maddeleri üzerine herkes aklına gelen her şeyi söylesin. Burası bir aile yuvası. Bu seçimde Çayırova'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir adayı vardı. Ben aday arkadaşımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Burada bulunup seçim çalışmalarında CHP'ye destek olan arkadaşlarımız var ben onlara da şükranlarımı sunuyorum.

İTTİFAK GENİŞLEYECEK

Çayırova özelinde başarısız olduk belki ancak Türkiye genelinde başarılı olduk. Bunun nedeni de ittifaktır. Eğer o ittifakı biz kuramasaydık; Ankara, İstanbul, Antalya'yı almamız mümkün değildi. O ittifak Türkiye genelinde CHP'ye başarı kazandırdı. Genel başkanımızın ve parti büyüklerimiz bu ittifakın sürmesi için mesaj veriyor. O ittifak olmadığı zaman 50+1'i sağlamamız mümkün değil. Bu ittifakın şemsiyesini daha da genişleteceğiz. İttifak şemsiyesi altına ülkesini seven, milliyetçi, vatanperver, devrimci, parlementer sistemi, özgürlüğü ve laikliği savunan herkesi alacağız” dedi.

SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİK

Kocaeli Milletvekili Tarhan ise toplantı hakkında, “CHP Çayırova İlçe Başkanlığımızda düzenlenen örgüt toplantımız ile partilililerimizle bir araya geldik. Yol arkadaşlarımızla daha iyi bir Çayırova için bilgi alışverişinde bulunarak, seçim süreci ve sonrasını karşılıklı değerlendirdik” diye konuştu. Hartamacı, toplantı sonunda gündem maddelerini değerlendirdiklerini ve partililerle daha iyi bir Çayırova için görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, katılım sağlayan tüm üyelere teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.