CHP DARICA FEVZİ ÇAKMAK’A TEMSİLCİLİK AÇTI

Darıca 13.03.2017 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP DARICA FEVZİ ÇAKMAK’A TEMSİLCİLİK AÇTI

CHP Darıca İlçe Örgütü, olan Fevzi Çakmak Mahallesi’nde mahalle temsilciliği açtı. CHP Darıca İlçe Örgütü, Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’nde mahalle temsilciliği açtı. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki açılışa; Darıca ilçe başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çağlar, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, SKM Başkanı Kadir Işık, belediye meclis üyeleri, CHP Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.   CHP DARICA FEVZİ ÇAKMAK’A TEMSİLCİLİK AÇTI Açılan mahalle temsilciği ile ilgili bilgi veren ilçe başkanı Yakup Törk, “Bir taraftan referandum çalışmalarımız bir yandan da mahalle temsilciliklerimizi açıyoruz. Darıca’nın en büyük mahallesi olan Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de mahalle temsilciliğimizi açtık. Bu mahalle temsilciliğimiz devamlı açık olacak. Açılışa hem partililerimizin hem de mahalle sakinlerinin ilgisi hayli yoğundu. CHP Darıca ilçe örgütü olarak referandum çalışmalarımız da yoğun bir şekilde sürüyor. Gerek dernek ziyaretleri, gerek ev ziyaretleri yaparak başta Darıca olmak üzere referandumda 'hayır'ı çıkaracağız” dedi.    

CHP Darıca İlçe Örgütü, olan Fevzi Çakmak Mahallesi’nde mahalle temsilciliği açtı. CHP Darıca İlçe Örgütü, Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’nde mahalle temsilciliği açtı. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki açılışa; Darıca ilçe başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çağlar, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, SKM Başkanı Kadir Işık, belediye meclis üyeleri, CHP Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

 

CHP DARICA FEVZİ ÇAKMAK’A TEMSİLCİLİK AÇTI

Açılan mahalle temsilciği ile ilgili bilgi veren ilçe başkanı Yakup Törk, “Bir taraftan referandum çalışmalarımız bir yandan da mahalle temsilciliklerimizi açıyoruz. Darıca’nın en büyük mahallesi olan Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de mahalle temsilciliğimizi açtık. Bu mahalle temsilciliğimiz devamlı açık olacak. Açılışa hem partililerimizin hem de mahalle sakinlerinin ilgisi hayli yoğundu. CHP Darıca ilçe örgütü olarak referandum çalışmalarımız da yoğun bir şekilde sürüyor. Gerek dernek ziyaretleri, gerek ev ziyaretleri yaparak başta Darıca olmak üzere referandumda 'hayır'ı çıkaracağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.