19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Darıca basının yanında

Siyaset 25.07.2019 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca basının yanında

CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısı ile gazetemize ziyarette bulundu. Basının her zaman özgür olması gerektiğini ifade eden meclis üyeleri sansürün tekrar hayatımıza girmemesi temennisinde bulundular.

Türkiye'de Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz tarihinde kutlanan ‘Basın Bayramı’nda CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri Özkan Sarıtoprak, Tuncer Saltaş, Mustafa Yılmaz, Aydın Işık, Erol Ada, Göknur Bektaş ve Ayhan Şen gazetemize ziyarette bulundular. Basın özgürlüğünün önemine vurgu yapan CHP’li meclis üyeleri, “Bilginin büyük önem taşıdığı günümüz dünyasında, haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir misyonu üstlenen basınımızın siz değerli temsilcilerinin şartlar ne olursa olsun görevlerini en iyi şekilde yerine getirme adına her türlü fedakârlığı gösterdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. DOĞRU VE TARAFSIZ HABER Çok iyi biliyoruz ki doğru haber, tarafsızlık ve özel hayata saygı gibi basın ilkelerinin vazgeçilmez kuralları siz değerli basın çalışanları için öncelikli değerlerdir. Basında çalışan arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Basın özgür değilse işini yapamıyor demektir.  Basın özgür değilse Türkiye’nin gelişiminin önüne kit konulmuş demektir. Düşün ve fikir özgürlüğünün önündeki engeller basını da kapsamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak çalışan siz değerli basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramınızı kutluyoruz” dediler. DAHA GÜÇLÜ MUHALEFET CHP Darıca Belediye Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden gazetemiz İmtiyaz sahibi Abbas Sır, “Darıca’da yerel bir gazete olarak siz meclis üyelerini yakından takip ediyoruz. 6’dan 12’ye çıkan meclis üyesi sayınızla daha güçlü Darıca’nın sorunlarını anlatabileceksiniz. Sizlerden beklentimiz daha güzel bir Darıca için çalışmanız. Ziyaretleriniz için teşekkür ederim” diye konuştu.
CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısı ile gazetemize ziyarette bulundu. Basının her zaman özgür olması gerektiğini ifade eden meclis üyeleri sansürün tekrar hayatımıza girmemesi temennisinde bulundular.

Türkiye'de Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz tarihinde kutlanan ‘Basın Bayramı’nda CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri Özkan Sarıtoprak, Tuncer Saltaş, Mustafa Yılmaz, Aydın Işık, Erol Ada, Göknur Bektaş ve Ayhan Şen gazetemize ziyarette bulundular. Basın özgürlüğünün önemine vurgu yapan CHP’li meclis üyeleri, “Bilginin büyük önem taşıdığı günümüz dünyasında, haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir misyonu üstlenen basınımızın siz değerli temsilcilerinin şartlar ne olursa olsun görevlerini en iyi şekilde yerine getirme adına her türlü fedakârlığı gösterdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz.

DOĞRU VE TARAFSIZ HABER

Çok iyi biliyoruz ki doğru haber, tarafsızlık ve özel hayata saygı gibi basın ilkelerinin vazgeçilmez kuralları siz değerli basın çalışanları için öncelikli değerlerdir. Basında çalışan arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Basın özgür değilse işini yapamıyor demektir.  Basın özgür değilse Türkiye’nin gelişiminin önüne kit konulmuş demektir. Düşün ve fikir özgürlüğünün önündeki engeller basını da kapsamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak çalışan siz değerli basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramınızı kutluyoruz” dediler.

DAHA GÜÇLÜ MUHALEFET

CHP Darıca Belediye Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden gazetemiz İmtiyaz sahibi Abbas Sır, “Darıca’da yerel bir gazete olarak siz meclis üyelerini yakından takip ediyoruz. 6’dan 12’ye çıkan meclis üyesi sayınızla daha güçlü Darıca’nın sorunlarını anlatabileceksiniz. Sizlerden beklentimiz daha güzel bir Darıca için çalışmanız. Ziyaretleriniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.