CHP Darıca'da Eğitim Startı

Darıca 02.04.2018 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Darıca'da Eğitim Startı

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi (ÜTSE) programına Gençlik Kolları ile başladı. Darıca İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen eğitimler, Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç ile Darıca İlçe Eğitim Sekreteri Esin Arkan yönetiminde ve parti okulunca belirlenen Kocaeli Bölgesi eğitimcileri Hikmet Koçoğlu, Özgür Çelik, Dilesen Karataş ve Ahmet Ömer Kavut tarafından veriliyor. Eğitim programının üyeler tarafından yoğun talep olduğunu belirten İlçe Eğitim Sekreteri Esin Arkan “Üyelerimizin temel örgüt bilgisini artırmayı amaçlayan Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi (ÜTSE) için aldığımız yoğun talep neticesinde programa Gençlik Kollarımız ile başladık. 2 gün süren eğitim programımızı üyelerimize uygulamalı olarak aktarıyoruz. 2. grup eğitimlerimize kadın kollarımız ile devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Örgüt olarak eğitime çok önem verdiklerini dile getiren İlçe Başkanı Yakup Törk “CHP Parti Okulu tarafından geliştirilen eğitimlerde parti tüzüğü, programı, ilkeleri ve halkla ilişkileri sağlama üzerine oluşturulan eğitim çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. ÜTSE Eğitim programı ile amacımız; hedefimize eğitimli kadrolar ile ulaşmaktır. Örgütüm adına bu konuda bizlere destek sunan İl Eğitim Sekreterimiz ve eğitimcilerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi (ÜTSE) programına Gençlik Kolları ile başladı. Darıca İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen eğitimler, Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç ile Darıca İlçe Eğitim Sekreteri Esin Arkan yönetiminde ve parti okulunca belirlenen Kocaeli Bölgesi eğitimcileri Hikmet Koçoğlu, Özgür Çelik, Dilesen Karataş ve Ahmet Ömer Kavut tarafından veriliyor.


Eğitim programının üyeler tarafından yoğun talep olduğunu belirten İlçe Eğitim Sekreteri Esin Arkan “Üyelerimizin temel örgüt bilgisini artırmayı amaçlayan Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi (ÜTSE) için aldığımız yoğun talep neticesinde programa Gençlik Kollarımız ile başladık. 2 gün süren eğitim programımızı üyelerimize uygulamalı olarak aktarıyoruz. 2. grup eğitimlerimize kadın kollarımız ile devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Örgüt olarak eğitime çok önem verdiklerini dile getiren İlçe Başkanı Yakup Törk “CHP Parti Okulu tarafından geliştirilen eğitimlerde parti tüzüğü, programı, ilkeleri ve halkla ilişkileri sağlama üzerine oluşturulan eğitim çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. ÜTSE Eğitim programı ile amacımız; hedefimize eğitimli kadrolar ile ulaşmaktır. Örgütüm adına bu konuda bizlere destek sunan İl Eğitim Sekreterimiz ve eğitimcilerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.