CHP Darıca’da Hilmiye Selçuk dönemi

Siyaset 17.02.2020 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca’da Hilmiye Selçuk dönemi

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları’nın üç adayın yarıştığı kongresinde başkanlığa Hilmiye Selçuk seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü Kadın Kolları’nda yeni başkan Hilmiye Selçuk oldu. Selçuk ile birlikte CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ve Hamiyet Nevriye Gir’in yarıştığı kongreye partili kadınların ilgisi çok yoğun oldu. KONGREYE BÜYÜK İLGİ VARDI Kongrede konuşmaların tamamlanıp oylamaya geçilmesinin ardından partili kadınlar arasında bir an önce oy kullanmak için izdiham yaşandı. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Bu esnada Birben Aktaş isimli bir kadının üye listesinde isminin yer almamasına rağmen Hamiyet Gir için oy kullandığı tespit edildi. Tespitin ardından tutanak tutuldu. ELİMDEN GELENİN FAZLASI Ardından başkan adaylarından Hamiyet Gir oy kullanma kabininden ayrılmak istemeyince Hamiyet Gir ile Hilmiye Selçuk ve il delegasyonundan Satı Bozkurt arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmaya diğer partili kadınlar müdahale ederek büyümesinin önüne geçti. CHP Darıca Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Hilmiye Selçuk kongrenin ardından yaptığı kısa konuşmada, “Elimden gelenin fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz” dedi.

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları’nın üç adayın yarıştığı kongresinde başkanlığa Hilmiye Selçuk seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü Kadın Kolları’nda yeni başkan Hilmiye Selçuk oldu. Selçuk ile birlikte CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ve Hamiyet Nevriye Gir’in yarıştığı kongreye partili kadınların ilgisi çok yoğun oldu.

KONGREYE BÜYÜK İLGİ VARDI

Kongrede konuşmaların tamamlanıp oylamaya geçilmesinin ardından partili kadınlar arasında bir an önce oy kullanmak için izdiham yaşandı. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Bu esnada Birben Aktaş isimli bir kadının üye listesinde isminin yer almamasına rağmen Hamiyet Gir için oy kullandığı tespit edildi. Tespitin ardından tutanak tutuldu.

ELİMDEN GELENİN FAZLASI

Ardından başkan adaylarından Hamiyet Gir oy kullanma kabininden ayrılmak istemeyince Hamiyet Gir ile Hilmiye Selçuk ve il delegasyonundan Satı Bozkurt arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmaya diğer partili kadınlar müdahale ederek büyümesinin önüne geçti. CHP Darıca Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Hilmiye Selçuk kongrenin ardından yaptığı kısa konuşmada, “Elimden gelenin fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.