GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP Darıca'da online bayramlaşma!

Darıca 25.05.2020 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca'da online bayramlaşma!

CHP Darıca'da her yıl parti binasında yapılan toplu bayramlaşmanın yerine bu yıl salgın nedeniyle bayramlaşma online olarak gerçekleştirildi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, bu vesileyle tüm Darıcalıların Ramazan Bayramı'nı kutladı. CHP Darıca ailesi online olarak bayramlaştı. Her yıl parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programı bu yıl Covd-19 salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, yönetim kurulu üyelerine yaptığı konuşmada, ''Tüm dünya olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Her yıl parti binamız da kutladığımız bayramımızı maalesef bu sene böyle kutladık. En yakın zamanda, sağlıklı günlerde hep beraber buluşacağız. Bu vesileyle tüm Darıcalıların da bayramını kutluyorum'' dedi.

CHP Darıca'da her yıl parti binasında yapılan toplu bayramlaşmanın yerine bu yıl salgın nedeniyle bayramlaşma online olarak gerçekleştirildi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, bu vesileyle tüm Darıcalıların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

CHP Darıca ailesi online olarak bayramlaştı. Her yıl parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programı bu yıl Covd-19 salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, yönetim kurulu üyelerine yaptığı konuşmada, ''Tüm dünya olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Her yıl parti binamız da kutladığımız bayramımızı maalesef bu sene böyle kutladık. En yakın zamanda, sağlıklı günlerde hep beraber buluşacağız. Bu vesileyle tüm Darıcalıların da bayramını kutluyorum'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.