CHP Darıca’da şok

Siyaset 15.12.2019 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca’da şok

CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na aday olan Ebru Tayanç adaylıktan çekildi. Kongrede açıklama yapan Tayanç, baskılar yüzünden adaylıktan çekildiğini açıkladı

CHP’nin 37. Olağan Kurultay süreci kapsamında bugün CHP’nin Darıca ilçe kongresi bugün gerçekleştiriliyor. 247 delegenin oy kullanacağı kongrede ilçe başkanlığına Gökhan Aktaş ve Ebru Tayanç aday idi. Ancak Olağan ilçe kongresi devam ettiği sırada ilçe başkan adayı olan Ebru Tayanç’ın ilçe başkan adaylığından son anda çekildi. DELEGELER BASKI GÖRDÜ Tayanç, delegelere baskı yapıldığını, hür iradeleri olmadığını oyların ipotek altına alındığını söyledi. Yönetimime yazdığım ilk başta kabul eden arkadaşım sonra arayıp; “başkanım bana baskı yapıyorlar kusura bakma beni sil” dedi, sonra başka bir kadın arkadaşımı yönetimime davet ettim kabul etti ve sonraki gün arayıp baskı yapıyorlar burası nasıl bir yer ben uğraşamam beni sil” dedi. Adaylık tanıtım toplantımın olduğu gün delegelere Kazım Karabekir Mahallesindeki kişi mesaj atıp ‘o toplantıya giden haindir, dönektir’ dediler ve gelmelerini engellediler. Ben bu kutuplaştırmaları bitirmek için 3 kadın ile birlikte yola çıktım ama görüyorum ki bu yapıda bir kitlenin ne vicdana, ne ahlaka yakışan hareketleri eylemleri var. Bir kadına yapılmayacak, bir insana yapılmayacak ne varsa bir seçim uğruna yaptılar. Ben kimsenin askeri değilim, Mustafa Kemal’in askeriyim” diyerek kongreyi terk edip adaylıktan çekildi.
CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na aday olan Ebru Tayanç adaylıktan çekildi. Kongrede açıklama yapan Tayanç, baskılar yüzünden adaylıktan çekildiğini açıkladı

CHP’nin 37. Olağan Kurultay süreci kapsamında bugün CHP’nin Darıca ilçe kongresi bugün gerçekleştiriliyor. 247 delegenin oy kullanacağı kongrede ilçe başkanlığına Gökhan Aktaş ve Ebru Tayanç aday idi. Ancak Olağan ilçe kongresi devam ettiği sırada ilçe başkan adayı olan Ebru Tayanç’ın ilçe başkan adaylığından son anda çekildi.

DELEGELER BASKI GÖRDÜ

Tayanç, delegelere baskı yapıldığını, hür iradeleri olmadığını oyların ipotek altına alındığını söyledi. Yönetimime yazdığım ilk başta kabul eden arkadaşım sonra arayıp; “başkanım bana baskı yapıyorlar kusura bakma beni sil” dedi, sonra başka bir kadın arkadaşımı yönetimime davet ettim kabul etti ve sonraki gün arayıp baskı yapıyorlar burası nasıl bir yer ben uğraşamam beni sil” dedi. Adaylık tanıtım toplantımın olduğu gün delegelere Kazım Karabekir Mahallesindeki kişi mesaj atıp ‘o toplantıya giden haindir, dönektir’ dediler ve gelmelerini engellediler. Ben bu kutuplaştırmaları bitirmek için 3 kadın ile birlikte yola çıktım ama görüyorum ki bu yapıda bir kitlenin ne vicdana, ne ahlaka yakışan hareketleri eylemleri var. Bir kadına yapılmayacak, bir insana yapılmayacak ne varsa bir seçim uğruna yaptılar. Ben kimsenin askeri değilim, Mustafa Kemal’in askeriyim” diyerek kongreyi terk edip adaylıktan çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.