CHP Darıca temizlikte buluşuyor!

Darıca 20.09.2019 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca temizlikte buluşuyor!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı çevre temizliğine farkındalık oluşturma adına 21 Eylül Cumartesi günü Bayramoğlu Halk Plajı’nda 'Dünya Temizlik Günü' etkinliği düzenleyecek.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan program hakkında açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, “Çocuklarımızın geleceği için çevreyi temiz tutmak, ülkemizi ve dünyamızı sevmek, bizimle birlikte aynı dünyayı paylaşan diğer canlılar konusunda da duyarlılık göstermek hiç kuşkusuz büyük önem taşımaktadır. DARICA’YI TEMİZLEMEK İÇİN BULUŞACAĞIZ Dünyadaki milyonlarca gönüllünün gösterdiği performans ve ülkemizde de her yıl farkındalığın giderek çoğaldığını hmek mutluluk vericidir. Bu özel gün, yaşadığımız şehir, köy, mahalle ve sokaklarımızın temizliği konusunda çocuklarımıza da bu farkındalığı kazandırmak için fırsattır. Yüzlerce Darıcalı, Darıca’yı temizlemek için buluşacağız. Daha temiz bir Darıca istiyorsan, sen de bize katıl. 21 Eylül Cumartesi günü Bayramoğlu Halk Plajı’nda saat 14.00’da buluşacağız” dedi. KÜBRA AKABALI
CHP Darıca İlçe Başkanlığı çevre temizliğine farkındalık oluşturma adına 21 Eylül Cumartesi günü Bayramoğlu Halk Plajı’nda 'Dünya Temizlik Günü' etkinliği düzenleyecek.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan program hakkında açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, “Çocuklarımızın geleceği için çevreyi temiz tutmak, ülkemizi ve dünyamızı sevmek, bizimle birlikte aynı dünyayı paylaşan diğer canlılar konusunda da duyarlılık göstermek hiç kuşkusuz büyük önem taşımaktadır.

DARICA’YI TEMİZLEMEK İÇİN BULUŞACAĞIZ

Dünyadaki milyonlarca gönüllünün gösterdiği performans ve ülkemizde de her yıl farkındalığın giderek çoğaldığını hmek mutluluk vericidir. Bu özel gün, yaşadığımız şehir, köy, mahalle ve sokaklarımızın temizliği konusunda çocuklarımıza da bu farkındalığı kazandırmak için fırsattır. Yüzlerce Darıcalı, Darıca’yı temizlemek için buluşacağız. Daha temiz bir Darıca istiyorsan, sen de bize katıl. 21 Eylül Cumartesi günü Bayramoğlu Halk Plajı’nda saat 14.00’da buluşacağız” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.