CHP Darıca ve Gebze’de koronavirüs önlemi!

Siyaset 18.03.2020 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca ve Gebze’de koronavirüs önlemi!

Dünyayı saran koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında CHP Çayırova’nın ardından Darıca ve Gebze’de İlçe binası kapılarını kapatıyor. CHP Darıca yönetimi bu akşam Gökhan Aktaş başkanlığında toplanarak görüşme gerçekleştirilecek. Alınan bilgiler çerçevesinde Aktaş ve ekibi Koronavirüs tedbirleri kapsamında parti binasını bir süre hizmete kapatacak. Salgın kapsamında böyle bir karar alması beklenen partililer bilindiği gibi bir süre önce de parti binasında tadilat ve boya işlemleri gerçekleştirmişti. Parti binasındaki toplantı sonrasında parti tarafından konuyla alakalı resmi açıklama yapılması bekleniyor. CHP GEBZE DE KAPILARI KAPATTI Dünyayı saran corona virüs salgını tedbirleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Gebze’de İlçe binası kapılarını kapattı. Dezenfekte ve temizlik çalışmalarının yapıldığı parti binası olağan üstü bir durum olmazsa pazartesi gününe kadar kapılarını kapatacak. Açıklamayı sosyal medya sayfasından gerçekleştiren ilçe başkanı Gökhan Orhan, “Tedbirler kapsamında bizler de üzerimize düşeni yaparak parti binamızı dezenfekte ederek çalışmalar gerçekleştirdik” dedi.

Dünyayı saran koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında CHP Çayırova’nın ardından Darıca ve Gebze’de İlçe binası kapılarını kapatıyor.

CHP Darıca yönetimi bu akşam Gökhan Aktaş başkanlığında toplanarak görüşme gerçekleştirilecek. Alınan bilgiler çerçevesinde Aktaş ve ekibi Koronavirüs tedbirleri kapsamında parti binasını bir süre hizmete kapatacak. Salgın kapsamında böyle bir karar alması beklenen partililer bilindiği gibi bir süre önce de parti binasında tadilat ve boya işlemleri gerçekleştirmişti. Parti binasındaki toplantı sonrasında parti tarafından konuyla alakalı resmi açıklama yapılması bekleniyor.

CHP GEBZE DE KAPILARI KAPATTI

Dünyayı saran corona virüs salgını tedbirleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Gebze’de İlçe binası kapılarını kapattı. Dezenfekte ve temizlik çalışmalarının yapıldığı parti binası olağan üstü bir durum olmazsa pazartesi gününe kadar kapılarını kapatacak. Açıklamayı sosyal medya sayfasından gerçekleştiren ilçe başkanı Gökhan Orhan, “Tedbirler kapsamında bizler de üzerimize düşeni yaparak parti binamızı dezenfekte ederek çalışmalar gerçekleştirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.