CHP’de 4 meclis üyesi pozitif!

Gebze 04.12.2020 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

CHP’de 4 meclis üyesi pozitif!

Gebze Belediyesi Aralık ayı olağan meclisi Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz başkanlığında Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplamda 16 madde görüşülerek karara bağlandı. CHP, dört meclis üyesinin korona virüs hastaları ile temasta olmaları ve karantinada süreçleri nedeniyle mecliste yer almamaları dikkat çekti. İYİ Parti meclis grubunun kışla alanında spor sahalarının olması önergesiyle ilgili konuşan Başkan Büyükgöz, "Teşekkür ederiz. Spor konusunda çalışmalar ve projeler mevcut. Kirazpınar'da çalışmamız var. Pandemi nedeniyle ağır gitse de yapacağız" dedi. PARKLARA İSİM ÇALIŞMASI Ardından normal gündem maddeleri görüşülürken mecliste pandemi kuralları esas alındı. İYİ Parti meclis üyesi Birol Elüstü'nün kentte yapılan parkların birisine şehit Eren Bülbül'ün adının verilmesi konusunda önerisine Başkan Büyükgöz, "Bazı talepler bölge uygunluğu neticesinde yapıldı. 10 parka gelecek günlerde isim vereceğiz, bir red söz konusu değil" dedi. Öte yandan bir sonraki meclis toplantısı 5 Ocak Salı günü saat 15.00'te yapılacak. Öte yandan kadına seçme ve seçilme hakkının veriliş yıl dönümü nedeniyle mecliste kadın meclis üyelerine ve kadın muhtarlara hediye takdim edildi.

Gebze Belediyesi Aralık ayı olağan meclisi Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz başkanlığında Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplamda 16 madde görüşülerek karara bağlandı. CHP, dört meclis üyesinin korona virüs hastaları ile temasta olmaları ve karantinada süreçleri nedeniyle mecliste yer almamaları dikkat çekti. İYİ Parti meclis grubunun kışla alanında spor sahalarının olması önergesiyle ilgili konuşan Başkan Büyükgöz, "Teşekkür ederiz. Spor konusunda çalışmalar ve projeler mevcut. Kirazpınar'da çalışmamız var. Pandemi nedeniyle ağır gitse de yapacağız" dedi.

PARKLARA İSİM ÇALIŞMASI

Ardından normal gündem maddeleri görüşülürken mecliste pandemi kuralları esas alındı. İYİ Parti meclis üyesi Birol Elüstü'nün kentte yapılan parkların birisine şehit Eren Bülbül'ün adının verilmesi konusunda önerisine Başkan Büyükgöz, "Bazı talepler bölge uygunluğu neticesinde yapıldı. 10 parka gelecek günlerde isim vereceğiz, bir red söz konusu değil" dedi. Öte yandan bir sonraki meclis toplantısı 5 Ocak Salı günü saat 15.00'te yapılacak. Öte yandan kadına seçme ve seçilme hakkının veriliş yıl dönümü nedeniyle mecliste kadın meclis üyelerine ve kadın muhtarlara hediye takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.