CHP’den kapanan fabrikalar için “kriz” heyeti!

Siyaset 05.02.2020 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’den kapanan fabrikalar için “kriz” heyeti!

5 milletvekilinden oluşan CHP heyeti, ekonomik kriz nedeniyle çok sayıda fabrikanın kapandığı Çayırova, Dilovası ve Gebze’de incelemede bulunacak. CHP, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle çok sayıda fabrikanın kapandığı Kocaeli’nin Çayırova, Dilovası ve Gebze’de incelemelerde bulunmak üzere bölgeye heyet gönderecek. CHP Grup Yönetimi, Türkiye’nin önemli sanayi merkezleri olan Kocaeli’nin Çayırova,  Dilovası ile Gebze  ilçelerinde ekonomik krizin etkilerini belirlemek ve  incelenmelerde bulunmak üzere 5 milletvekilini bölgeye gönderme kararı aldı. TARHAN, HEYET BAŞKANI Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'ın Başkanlığında kurulan heyette, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Giresun Milletvekili Necati Tığlı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’tan oluşan heyet, 6-7 Şubat günlerinde üç ilçede sanayi bölgelerini ziyaret edecek, kapanan fabrikaların sahipleri ve çalışanları ile işçi-işveren örgütleriyle görüşmelerde bulunacak. Heyet, ekonomik krizin bölgede üretim-istihdam alanlarında yarattığı tahribatın ve ortaya çıkan sosyoekonomik sorunların boyutlarını araştıracak, belirlemelerini bir rapor halinde Grup Yönetimi’ne sunacak.

5 milletvekilinden oluşan CHP heyeti, ekonomik kriz nedeniyle çok sayıda fabrikanın kapandığı Çayırova, Dilovası ve Gebze’de incelemede bulunacak.

CHP, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle çok sayıda fabrikanın kapandığı Kocaeli’nin Çayırova, Dilovası ve Gebze’de incelemelerde bulunmak üzere bölgeye heyet gönderecek. CHP Grup Yönetimi, Türkiye’nin önemli sanayi merkezleri olan Kocaeli’nin Çayırova,  Dilovası ile Gebze  ilçelerinde ekonomik krizin etkilerini belirlemek ve  incelenmelerde bulunmak üzere 5 milletvekilini bölgeye gönderme kararı aldı.

TARHAN, HEYET BAŞKANI

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'ın Başkanlığında kurulan heyette, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Giresun Milletvekili Necati Tığlı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’tan oluşan heyet, 6-7 Şubat günlerinde üç ilçede sanayi bölgelerini ziyaret edecek, kapanan fabrikaların sahipleri ve çalışanları ile işçi-işveren örgütleriyle görüşmelerde bulunacak. Heyet, ekonomik krizin bölgede üretim-istihdam alanlarında yarattığı tahribatın ve ortaya çıkan sosyoekonomik sorunların boyutlarını araştıracak, belirlemelerini bir rapor halinde Grup Yönetimi’ne sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.