CHP Dilovası’nda Aydemir’le devam!

Siyaset 30.12.2019 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Dilovası’nda Aydemir’le devam!

Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe kongresinde başkanlığa yeniden Kerem Aydemir seçildi.

CHP Dilovası İlçe Örgütü’nün 5. olağan ilçe kongresi gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleştirilen ilçe kongresinde toplam 62 delege oy kullanma hakkı var. Olağan ilçe kongresine CHP Genel Başkanı Danışmanı Cuma Kalavar, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, CHP Kocaeli eski il kadın kolları başkanı Hülya Yolcubal, İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, CHP Kocaeli eski milletvekili Salih Gün, Dilovası Belediyesi kurucu başkanı Ercan Dalkılıç, CHP Gebze eski ilçe başkanı Recep Dursun, il ve ilçe yöneticileri, delegeler ile çok sayıda partili katıldı. AYDEMİR, SON GÜNLERDE MÜCADELE VERDİ Açılış ve yoklama ile başlayan kongrede divan başkanı CHP Gebze eski ilçe başkanı Recep Dursun olurken divan üyeleri ise Gökalp Erenoğlu ve İbrahim Susam seçildi. Divan seçiminin ardından faaliyet ve mali raporlar okunarak kabul edildi. Raporlardan sonra ilçe başkan adayı İsmail Kaya bir konuşma yaparak, “İlçe başkanı olduğum dönemde Dilovası Belediyesi’ni kazanırken seçimi usulsüz bir hale soktular. Seçimi kaybetmedik. Seçimi satın aldınız dedik. Parayı verip seçimi aldılar. Partiyi bir noktaya kadar getirdim. Milletvekili aday adayı oldum. Ardından partili arkadaşlar toplandılar göreve talip olmam istendi. Bende arkadaşların önerisi ile partiyi daha yukarı çıkarmak için aday oldum. Partimizden ilçe belediye başkan adayı gösteremedik. Hedefimiz partimiz hem aday gösterecek. Belediye başkanlığını da alacağız. Her partili mücadelesini verip ve her yere aday olabilir. Kerem Aydemir son günlerde mücadele verdi. Partimize başarılar diliyorum” dedi. PARTİMİZE SAHİP ÇIKALIM Kaya’nın ardından konuşan Kerem Aydemir ise, “Kongremizin demokratik bir yarışla sonuçlanacaktır. 2 yıl boyunca partimizi her yerde temsil ettim. Eski binamız çöküyordu. Parti binamızı buraya taşıdım. Hedefimiz önümüzdeki dönem yerimizi almaktır. Ercan Dalkılıç bizden önceki dönem aday oldu. Ancak bu dönem aday olmadı. Partimize sahip çıkalım. Vatan Partisi’ne gidip rozet takıyoruz. MHP’nin toplantısında genel başkanımız eleştiriliyor. O toplantıda bulunup daha sonra geri döndüm diyoruz. Tarlada izi olmayanın harmanda izi olmaz” diye konuştu. 45 OYLA BAŞKAN SEÇİLDİ Yapılan konuşmaların ardında ilçe başkan adayları divana listelerini sundu. Yapılan kongrede mevcut ilçe başkanı Aydemir 45, Kaya 5 oy alırken 2 oy da geçersiz sayıldı. Aydemir’in Listesi şu şekilde oluştu; Kerem Aydemir (Başkan), İlhan Özlü, İbrahim Susam, Musa Gökdağ, Nevzat Yıldız, Güven Özmen, Umut Yılmaz, Mahmut Karabay, Orhan Yıldırım, Şerife Özdemir, Ayetullah Turgut, Turan Başaran Beşiroğlu
Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe kongresinde başkanlığa yeniden Kerem Aydemir seçildi.

CHP Dilovası İlçe Örgütü’nün 5. olağan ilçe kongresi gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleştirilen ilçe kongresinde toplam 62 delege oy kullanma hakkı var. Olağan ilçe kongresine CHP Genel Başkanı Danışmanı Cuma Kalavar, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, CHP Kocaeli eski il kadın kolları başkanı Hülya Yolcubal, İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, CHP Kocaeli eski milletvekili Salih Gün, Dilovası Belediyesi kurucu başkanı Ercan Dalkılıç, CHP Gebze eski ilçe başkanı Recep Dursun, il ve ilçe yöneticileri, delegeler ile çok sayıda partili katıldı.

AYDEMİR, SON GÜNLERDE MÜCADELE VERDİ

Açılış ve yoklama ile başlayan kongrede divan başkanı CHP Gebze eski ilçe başkanı Recep Dursun olurken divan üyeleri ise Gökalp Erenoğlu ve İbrahim Susam seçildi. Divan seçiminin ardından faaliyet ve mali raporlar okunarak kabul edildi. Raporlardan sonra ilçe başkan adayı İsmail Kaya bir konuşma yaparak, “İlçe başkanı olduğum dönemde Dilovası Belediyesi’ni kazanırken seçimi usulsüz bir hale soktular. Seçimi kaybetmedik. Seçimi satın aldınız dedik. Parayı verip seçimi aldılar. Partiyi bir noktaya kadar getirdim. Milletvekili aday adayı oldum. Ardından partili arkadaşlar toplandılar göreve talip olmam istendi. Bende arkadaşların önerisi ile partiyi daha yukarı çıkarmak için aday oldum. Partimizden ilçe belediye başkan adayı gösteremedik. Hedefimiz partimiz hem aday gösterecek. Belediye başkanlığını da alacağız. Her partili mücadelesini verip ve her yere aday olabilir. Kerem Aydemir son günlerde mücadele verdi. Partimize başarılar diliyorum” dedi.

PARTİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Kaya’nın ardından konuşan Kerem Aydemir ise, “Kongremizin demokratik bir yarışla sonuçlanacaktır. 2 yıl boyunca partimizi her yerde temsil ettim. Eski binamız çöküyordu. Parti binamızı buraya taşıdım. Hedefimiz önümüzdeki dönem yerimizi almaktır. Ercan Dalkılıç bizden önceki dönem aday oldu. Ancak bu dönem aday olmadı. Partimize sahip çıkalım. Vatan Partisi’ne gidip rozet takıyoruz. MHP’nin toplantısında genel başkanımız eleştiriliyor. O toplantıda bulunup daha sonra geri döndüm diyoruz. Tarlada izi olmayanın harmanda izi olmaz” diye konuştu.

45 OYLA BAŞKAN SEÇİLDİ

Yapılan konuşmaların ardında ilçe başkan adayları divana listelerini sundu. Yapılan kongrede mevcut ilçe başkanı Aydemir 45, Kaya 5 oy alırken 2 oy da geçersiz sayıldı. Aydemir’in Listesi şu şekilde oluştu; Kerem Aydemir (Başkan), İlhan Özlü, İbrahim Susam, Musa Gökdağ, Nevzat Yıldız, Güven Özmen, Umut Yılmaz, Mahmut Karabay, Orhan Yıldırım, Şerife Özdemir, Ayetullah Turgut, Turan Başaran Beşiroğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.