CHP Gebze’de bahar havası

Siyaset 07.02.2020 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Gebze’de bahar havası

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan göreve başlayalı kısa süre olsa da parti tabanında kabul görüp partideki herkesin desteğini kısa zamanda almayı başardı. Genç başkan Orhan, enerjisiyle sahadaki havayı olumlu anlamda değiştirirken ne kadar doğru bir isim olduğunu gösterdi. DOĞRU İSİM GÖKHAN ORHAN Gerçekleşen ilçe kongresinde beş adaylı seçimde kazanarak partide gençlik rüzgarı estiren çiçeği burnunda ilçe başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze’ye kısa zamanda enerji kattı. Ekibiyle beraber henüz kısa zaman olmasına karşın tabanın tam desteğini alan ve partideki küslükleri sona erdiren Orhan, birleştirici karakteri ve diyaloglarıyla övgü alıyor. Partinin tabanından gelen bir isim olmasıyla sorunları ve sıkıntıları en aza indiren Orhan, doğru tercih olduğunu ispatlıyor. HER MAHALLLEYE DOKUNACAĞIZ Daha önce partide yaşanan çekişmelerin önüne geçerek küslüklere son veren genç başkan Orhan, enerjisiyle sahadaki havayı olumlu anlamda değiştirirken ne kadar doğru bir isim olduğunu gösterdi. Sahada daha çok olmayı amaçlayan ve Gebze’de tüm mahallelere dokunmak isteyen Gökhan Orhan, “Amacımız herkese, işçiye, esnafa, zengine ya da fakire ayırmaksızın dokunan bir ilçe teşkilatı yaratmak, bu çalışarak mümkün, zor değil” ifadesini kullandı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan göreve başlayalı kısa süre olsa da parti tabanında kabul görüp partideki herkesin desteğini kısa zamanda almayı başardı. Genç başkan Orhan, enerjisiyle sahadaki havayı olumlu anlamda değiştirirken ne kadar doğru bir isim olduğunu gösterdi.

DOĞRU İSİM GÖKHAN ORHAN

Gerçekleşen ilçe kongresinde beş adaylı seçimde kazanarak partide gençlik rüzgarı estiren çiçeği burnunda ilçe başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze’ye kısa zamanda enerji kattı. Ekibiyle beraber henüz kısa zaman olmasına karşın tabanın tam desteğini alan ve partideki küslükleri sona erdiren Orhan, birleştirici karakteri ve diyaloglarıyla övgü alıyor. Partinin tabanından gelen bir isim olmasıyla sorunları ve sıkıntıları en aza indiren Orhan, doğru tercih olduğunu ispatlıyor.

HER MAHALLLEYE DOKUNACAĞIZ

Daha önce partide yaşanan çekişmelerin önüne geçerek küslüklere son veren genç başkan Orhan, enerjisiyle sahadaki havayı olumlu anlamda değiştirirken ne kadar doğru bir isim olduğunu gösterdi. Sahada daha çok olmayı amaçlayan ve Gebze’de tüm mahallelere dokunmak isteyen Gökhan Orhan, “Amacımız herkese, işçiye, esnafa, zengine ya da fakire ayırmaksızın dokunan bir ilçe teşkilatı yaratmak, bu çalışarak mümkün, zor değil” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.