CHP GEBZE’DE DELEGE SEÇİMLERİNİN TARİHİ AÇIKLANDI

Gebze 17.08.2017 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP GEBZE’DE DELEGE SEÇİMLERİNİN TARİHİ AÇIKLANDI

CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından yapılan açıklamada ilçe kongresi için yapılacak olan delege seçimlerinin tarihi ve yerleri açıklandı.

CHP'de tüzük gereği iki yılda bir yapılan il ve ilçe kongreleri için 3 Mayıs'taki MYK kararıyla süreç başlamıştı. Bugüne kadar mahalle delegeleri için seçim yapılan CHP'de, 26-30 Ağustos'ta Gelibolu Yarımadası'nda düzenlenecek Adalet Kurultayı ise sıkışıklığa neden oldu. Normal şartlarda 24 Eylül 2017 Pazar günü tamamlanması istenen ‘Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri’nin süresi partililerin kurultaya yoğun ilgisi nedeniyle uzatıldı. Örgütlere gönderilen genelge ile delege seçimlerinin 2 Ekim'e kadar yapılması ve ardından il-ilçe kongrelerinin tamamlanması istendi. DELEGE SEÇİM TAKVİMİ ŞÖYLE CHP Gebze İlçe Yönetim kurulunun 14.08.2017 tarih ve 753 sayılı karar ile 6360 sayılı yasa gereği mahalleye dönüştürülen 18 köydeki delegeler yönetim kurulu kararı ile belirlenecek. Diğer mahallelerin muhtarlık çevresi delege ve önseçmen seçim tarih, saat, yer bilgileri ise şöyle;
CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından yapılan açıklamada ilçe kongresi için yapılacak olan delege seçimlerinin tarihi ve yerleri açıklandı.

CHP'de tüzük gereği iki yılda bir yapılan il ve ilçe kongreleri için 3 Mayıs'taki MYK kararıyla süreç başlamıştı. Bugüne kadar mahalle delegeleri için seçim yapılan CHP'de, 26-30 Ağustos'ta Gelibolu Yarımadası'nda düzenlenecek Adalet Kurultayı ise sıkışıklığa neden oldu. Normal şartlarda 24 Eylül 2017 Pazar günü tamamlanması istenen ‘Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri’nin süresi partililerin kurultaya yoğun ilgisi nedeniyle uzatıldı. Örgütlere gönderilen genelge ile delege seçimlerinin 2 Ekim'e kadar yapılması ve ardından il-ilçe kongrelerinin tamamlanması istendi.

DELEGE SEÇİM TAKVİMİ ŞÖYLE

CHP Gebze İlçe Yönetim kurulunun 14.08.2017 tarih ve 753 sayılı karar ile 6360 sayılı yasa gereği mahalleye dönüştürülen 18 köydeki delegeler yönetim kurulu kararı ile belirlenecek.

Diğer mahallelerin muhtarlık çevresi delege ve önseçmen seçim tarih, saat, yer bilgileri ise şöyle;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.