CHP Gebze’den Birlik Mesajı

Gebze 10.12.2018 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Gebze’den Birlik Mesajı

CHP Gebze Belediye Başkan Adayının Recep Dursun olarak açıklanmasının ardından CHP’de düzenlenen toplantıda birlik ve bütünlük mesajları verildi.

CHP Gebze İlçe binasında önceki gün gerçekleştirilen toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ve CHP Gebze Belediyesi Başkan Aday Adayı Dr. İsmail Demir, CHP Gebze Eski İlçe Başkanları İsmet Kara, Yakup Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. gerçekleşen toplantıda ilk olarak bir konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz şunları söyledi, “31 Mart yerel seçimleri için partimizden 2 tane pırıl pırıl aday adayımız vardı. Adaylık yarışında genel merkez tarafından Recep Dursun aday olarak gösterilmiştir. CHP Gebze ilçe yönetimi olarak belediyeyi kazandırmak için tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi. YENİDEN AYAĞA KALKACAĞIZ Musa Yılmaz’ın ardından CHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Demir konuşarak, “Bu süreçte farklı bir şekilde Recep arkadaşıma destek vererek sürecin sonunda başaracağımıza inanıyorum. Her türlü desteğimi Recep arkadaşıma vermeye hazırım.” dedi. Son olarak ise CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun konuşarak, “Aday adayı İsmail Demir’e teşekkür ediyorum. Bizim rekabetimiz tatlı bir rekabetti. Birbirimizle ne kavgamız ne çekişmemiz var. Bizim verdiğimiz sözümüz var. Demokrasinin ilk ayağı belediyeciliktir. Gebze’den Kocaeli’yi Kocaeli’nden Türkiye’yi kazanmak için yeniden yola çıktık yeniden ayağa kalkacağız. HALKÇI BELEDİYECİLİK CHP’yi Gebze Belediyesi’ne kazandıracağız. Her zaman önseçimden yana oldum. Ama gelişen durumlar atamaya getirdi. Geçmiş dönemlerde kırdığım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için bundan başka çaremiz yok. Yokluğu paylaşmayalım, varlığı hep birlikte paylaşalım ve kazanalım. AK Parti’ye rantçı partidir, tek adamcıdır derler ya, peki biz ne yapacağız? Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediyesi’ni kazanırsa nasıl yönetecek? Bizim AK Parti’den bir farkımız var. Biz halkçı belediyeciliği dile getirirken şunları söylüyorduk; Hizmetlerin belirlenmesi, denetlenmesi ve yerine getirilmesine kadar, tüm paydaşlarla her kesimin herkesin söz sahibi olmasını sağlayacağız. ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKACAĞIZ Her mahallede oluşturacağımız meclislerle, orada ikamet edenler hangi hizmetleri almak istiyorsa, onları yerine getirilmesini isteyecekler biz de onun planlamasını ve mali yapısını sağlayacağız. Bizim belediyecilik anlayışımızda asla kişileri zenginleştirmek yok, tüm zenginlikleri paylaşarak huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamak var. Gebze’yi mutlu insanların yaşadığı bir kent yapacağız. Köylerimizde yer alan tarlarımızı, meralarımızı üretime sokacağız. Belediyenin imar sorununu çözeceğiz. Beylikbağı bölgesinde yaşanan bir sorun var. Bütün bunların çözümü için elimizi taşın altına sokacağız.” dedi.
CHP Gebze Belediye Başkan Adayının Recep Dursun olarak açıklanmasının ardından CHP’de düzenlenen toplantıda birlik ve bütünlük mesajları verildi.

CHP Gebze İlçe binasında önceki gün gerçekleştirilen toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ve CHP Gebze Belediyesi Başkan Aday Adayı Dr. İsmail Demir, CHP Gebze Eski İlçe Başkanları İsmet Kara, Yakup Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. gerçekleşen toplantıda ilk olarak bir konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz şunları söyledi, “31 Mart yerel seçimleri için partimizden 2 tane pırıl pırıl aday adayımız vardı. Adaylık yarışında genel merkez tarafından Recep Dursun aday olarak gösterilmiştir. CHP Gebze ilçe yönetimi olarak belediyeyi kazandırmak için tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi.

YENİDEN AYAĞA KALKACAĞIZ

Musa Yılmaz’ın ardından CHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Demir konuşarak, “Bu süreçte farklı bir şekilde Recep arkadaşıma destek vererek sürecin sonunda başaracağımıza inanıyorum. Her türlü desteğimi Recep arkadaşıma vermeye hazırım.” dedi. Son olarak ise CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun konuşarak, “Aday adayı İsmail Demir’e teşekkür ediyorum. Bizim rekabetimiz tatlı bir rekabetti. Birbirimizle ne kavgamız ne çekişmemiz var. Bizim verdiğimiz sözümüz var. Demokrasinin ilk ayağı belediyeciliktir. Gebze’den Kocaeli’yi Kocaeli’nden Türkiye’yi kazanmak için yeniden yola çıktık yeniden ayağa kalkacağız.

HALKÇI BELEDİYECİLİK

CHP’yi Gebze Belediyesi’ne kazandıracağız. Her zaman önseçimden yana oldum. Ama gelişen durumlar atamaya getirdi. Geçmiş dönemlerde kırdığım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için bundan başka çaremiz yok. Yokluğu paylaşmayalım, varlığı hep birlikte paylaşalım ve kazanalım. AK Parti’ye rantçı partidir, tek adamcıdır derler ya, peki biz ne yapacağız? Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediyesi’ni kazanırsa nasıl yönetecek? Bizim AK Parti’den bir farkımız var. Biz halkçı belediyeciliği dile getirirken şunları söylüyorduk; Hizmetlerin belirlenmesi, denetlenmesi ve yerine getirilmesine kadar, tüm paydaşlarla her kesimin herkesin söz sahibi olmasını sağlayacağız.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKACAĞIZ

Her mahallede oluşturacağımız meclislerle, orada ikamet edenler hangi hizmetleri almak istiyorsa, onları yerine getirilmesini isteyecekler biz de onun planlamasını ve mali yapısını sağlayacağız. Bizim belediyecilik anlayışımızda asla kişileri zenginleştirmek yok, tüm zenginlikleri paylaşarak huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamak var. Gebze’yi mutlu insanların yaşadığı bir kent yapacağız. Köylerimizde yer alan tarlarımızı, meralarımızı üretime sokacağız. Belediyenin imar sorununu çözeceğiz. Beylikbağı bölgesinde yaşanan bir sorun var. Bütün bunların çözümü için elimizi taşın altına sokacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.