CHP Gençlik’de İcra Kurulu Belli Oldu

Siyaset 30.01.2018 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Gençlik’de İcra Kurulu Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Kolları Yönetim Kurulu pazartesi akşamları yaptıkları haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Emre Andız başkanlığında gerçekleştirdi. İcra kurulunun belirlendiği toplantıda, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Gençlik Kurultayının değerlendirilmesi de yapıldı.

  CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız başkanlığında gerçekleşen olağan yönetim kurulu toplantısında gençlik kollarının icra kurulu belirlendi. Gençlik Kollarında; İl Sekreterliğine Av. Yiğit Timur, İl Saymanlığına Burcu Yazıcı, İl Eğitim Sekreterliğine Diydem Seçkin ve İl Bilişim Sorumluluğuna Rıza Özcan Elden getirildi. Diğer görev dağılımı ise Genel Merkez Kurultayının ardından gerçekleşecek toplantıda belirlenecek. DOĞRU YAPILARLA SONUCA ULAŞTIK  Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Gençlik Kurultayının da değerlendirildiği toplantıda açıklama yapan CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Kocaeli gençliğinin uzun yıllar sonra Ankara’da temsil edilecek olmasından mutluluk duyduklarını söyledi. Bunun Kocaeli Gençlik Örgütünün bir başarısı olduğunu belirten Andız, “Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olan kentimizin uzun yıllardır Ankara’da temsil noktasında olmamasından büyük üzüntü duyuyorduk. Doğru yapılar ve doğru yönetim anlayışla sonuca ulaşılınabiliyormuş. Gençlik Kurultayında MYK’ya seçilen Gökhan Orhan partimizde emeği sorgulanamayacak eski örgüt başkanımızdır. Gökhan kardeşimizin Ankara’da kentimizi temsil edecek olması bizi mutlu etti. Birlikte yol aldığım, Kocaeli Örgütündeki tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bundan böyle de CHP Kocaeli Örgütü birlik beraberlik içinde çok güzel çalışmalara imza atacaktır” ifadelerini kullandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Kolları Yönetim Kurulu pazartesi akşamları yaptıkları haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Emre Andız başkanlığında gerçekleştirdi. İcra kurulunun belirlendiği toplantıda, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Gençlik Kurultayının değerlendirilmesi de yapıldı.

 

CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız başkanlığında gerçekleşen olağan yönetim kurulu toplantısında gençlik kollarının icra kurulu belirlendi. Gençlik Kollarında; İl Sekreterliğine Av. Yiğit Timur, İl Saymanlığına Burcu Yazıcı, İl Eğitim Sekreterliğine Diydem Seçkin ve İl Bilişim Sorumluluğuna Rıza Özcan Elden getirildi. Diğer görev dağılımı ise Genel Merkez Kurultayının ardından gerçekleşecek toplantıda belirlenecek.

DOĞRU YAPILARLA SONUCA ULAŞTIK 

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Gençlik Kurultayının da değerlendirildiği toplantıda açıklama yapan CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Kocaeli gençliğinin uzun yıllar sonra Ankara’da temsil edilecek olmasından mutluluk duyduklarını söyledi. Bunun Kocaeli Gençlik Örgütünün bir başarısı olduğunu belirten Andız, “Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olan kentimizin uzun yıllardır Ankara’da temsil noktasında olmamasından büyük üzüntü duyuyorduk. Doğru yapılar ve doğru yönetim anlayışla sonuca ulaşılınabiliyormuş. Gençlik Kurultayında MYK’ya seçilen Gökhan Orhan partimizde emeği sorgulanamayacak eski örgüt başkanımızdır. Gökhan kardeşimizin Ankara’da kentimizi temsil edecek olması bizi mutlu etti. Birlikte yol aldığım, Kocaeli Örgütündeki tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bundan böyle de CHP Kocaeli Örgütü birlik beraberlik içinde çok güzel çalışmalara imza atacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.