CHP genel merkezi KAPATILDI

Gündem 11.09.2020 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP genel merkezi KAPATILDI

SON DAKİKA… SON DAKİKA… SON DAKİKA…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) son bir haftada peş peşe gelen corona vakalarından sonra genel merkez binasını kapatma kararı aldı. CHP'den yapılan açıklamada parti personelinin 14 Eylül'den itibaren evlerinden çalışacağı duyuruldu. CHP'de son bir hafta içerisinde, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik ve Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz’in corona testleri pozitif çıktı. Parti yöneticilerinde görülen pozitif vakaların ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da test yapılmış sonucun negatif olduğu duyurulmuştu. Artan vakaların ardından CHP, genel merkezin kapatılmasına karar verdi. Partinin resmi internet sayfasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: * Son dönemde Yeni Koronavirüs (Covid-19) vakalarının katlanarak arttığı ve her gün açıklanan tablonun gerçeği yansıtmadığı herkes tarafından bilinmektedir. “ARTAN VAKALAR VE TEDBİRSİZLİK HALİ…” * Sürecin başından beri alınması gereken önlemlerle ilgili kapsamlı öneriler getirmemize ve sürekli uyarılarımıza rağmen iktidarın halk sağlığının korunması için gereken önlemleri almadığı da ortadadır. * Artan vakalar ve tedbirsizlik hali göz önüne alınarak, CHP Genel Merkezi personelinin 14 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren evlerinden çalışmaları uygun görülmüştür. Normal çalışma düzenine geçiş tarihi, salgının ülkemizdeki seyrine göre belirlenecektir.
SON DAKİKA… SON DAKİKA… SON DAKİKA…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) son bir haftada peş peşe gelen corona vakalarından sonra genel merkez binasını kapatma kararı aldı. CHP'den yapılan açıklamada parti personelinin 14 Eylül'den itibaren evlerinden çalışacağı duyuruldu.
CHP'de son bir hafta içerisinde, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik ve Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz’in corona testleri pozitif çıktı. Parti yöneticilerinde görülen pozitif vakaların ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da test yapılmış sonucun negatif olduğu duyurulmuştu. Artan vakaların ardından CHP, genel merkezin kapatılmasına karar verdi. Partinin resmi internet sayfasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
* Son dönemde Yeni Koronavirüs (Covid-19) vakalarının katlanarak arttığı ve her gün açıklanan tablonun gerçeği yansıtmadığı herkes tarafından bilinmektedir.
“ARTAN VAKALAR VE TEDBİRSİZLİK HALİ…”
* Sürecin başından beri alınması gereken önlemlerle ilgili kapsamlı öneriler getirmemize ve sürekli uyarılarımıza rağmen iktidarın halk sağlığının korunması için gereken önlemleri almadığı da ortadadır.
* Artan vakalar ve tedbirsizlik hali göz önüne alınarak, CHP Genel Merkezi personelinin 14 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren evlerinden çalışmaları uygun görülmüştür. Normal çalışma düzenine geçiş tarihi, salgının ülkemizdeki seyrine göre belirlenecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.