CHP GİRİP İLE BULUŞTU

Gebze 24.02.2018 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP GİRİP İLE BULUŞTU

Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’ın da yer aldığı CHP Gebze İlçe Başkanlığı Beylikbağı’nda konuşlu Giresunlu İşadamları ve Bürokratları Derneği’ni (GİRİB) ziyaret etti.

Ziyaret programında CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, GİRBİB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tokmak,  CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan Altıntaş, Gebze Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, Gebze CHP Eski İlçe Başkanı Sedat Tatar, dernek ve parti yöneticileri yer aldı. Dernek yönetim kurulu üyelerinin kısa bir tanıtımının gerçekleştirdiği programda Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, ziyaretin tamamen nezaket ve tanışma içerikli olduğunu belirtti. SİYASİ DEĞİL İNSANİ VE VİCDANİ HAREKET EDİYORUM Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet dernek toplantı salonunda bulunan katılımcılara yönelik yaptığı selamlama konuşmasında, “Ben bu kentin sorunlarını meclise taşırken, çözüm noktasında çaba harcarken sadece siyasi bir kimlikle hareket etmiyorum. Ben de bu kentte yaşayan bir birey olarak kendi sorunlarımın, kendi çözümlerimin içinde olmak istiyorum. Kentte yaşayan birinin yardıma ihtiyacı varsa bunu siyaseten değil vicdani ve insani bir anlayışlı çözüme kavuşturmak üzere emek harcıyorum.” dedi. BÖLGEMİZE KATKI YAPMAK İSTEDİK Toplantıda son konuşmayı yapan GİRİB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tokmak, “Derneğimizi kurarken tek bir amacımız vardı. Bölgemizin, kentimizin ve ülkemizin gelişimine değişimine katkı sunmaktı. Bu nedenle tüzüğümüzün ilk sırasına dernek yöneticilerimizin siyaset yapmamasına ilişkin madde koyduk. Hizmet sadece siyasetle olmaz. Siyasetçiler zaten var ve o kulvarda ülkemize katkı yapıyor. Bizler de sivil toplum kuruluşu olarak bu katkının içinde olmak istedik. Mahallemizde ki, bölgemizdeki ülkemizdeki sorunları siyaset üstünde de yok saymadan çözümün içinde olmak istedik.” dedi. Toplantı soru ve cevap bölümü ile devam edilmesinin ardından ikramlarla son buldu. BÜTÜN GÜNÜ BEYLİKBAĞI’NDA GEÇİRDİLER Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve diğer partililer GİRİB ziyareti programı sonrasında Beylikbağı’nda bir esnaf ziyareti programı da gerçekleştirdi. Esnafla sohbet eden ana muhalefet partisi temsilcileri, sorun ve talepler noktasında da notlar aldı. Karakol ziyareti de gerçekleştiren partililer daha sonra mahallede konuşlu diğer sivil toplum kuruluşlarına da kısa süreli ziyaretler yaptı. Haber: Adnan Ayvaz
Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’ın da yer aldığı CHP Gebze İlçe Başkanlığı Beylikbağı’nda konuşlu Giresunlu İşadamları ve Bürokratları Derneği’ni (GİRİB) ziyaret etti.

Ziyaret programında CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, GİRBİB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tokmak,  CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan Altıntaş, Gebze Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, Gebze CHP Eski İlçe Başkanı Sedat Tatar, dernek ve parti yöneticileri yer aldı. Dernek yönetim kurulu üyelerinin kısa bir tanıtımının gerçekleştirdiği programda Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, ziyaretin tamamen nezaket ve tanışma içerikli olduğunu belirtti.

SİYASİ DEĞİL İNSANİ VE VİCDANİ HAREKET EDİYORUM

Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet dernek toplantı salonunda bulunan katılımcılara yönelik yaptığı selamlama konuşmasında, “Ben bu kentin sorunlarını meclise taşırken, çözüm noktasında çaba harcarken sadece siyasi bir kimlikle hareket etmiyorum. Ben de bu kentte yaşayan bir birey olarak kendi sorunlarımın, kendi çözümlerimin içinde olmak istiyorum. Kentte yaşayan birinin yardıma ihtiyacı varsa bunu siyaseten değil vicdani ve insani bir anlayışlı çözüme kavuşturmak üzere emek harcıyorum.” dedi.

BÖLGEMİZE KATKI YAPMAK İSTEDİK

Toplantıda son konuşmayı yapan GİRİB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tokmak, “Derneğimizi kurarken tek bir amacımız vardı. Bölgemizin, kentimizin ve ülkemizin gelişimine değişimine katkı sunmaktı. Bu nedenle tüzüğümüzün ilk sırasına dernek yöneticilerimizin siyaset yapmamasına ilişkin madde koyduk. Hizmet sadece siyasetle olmaz. Siyasetçiler zaten var ve o kulvarda ülkemize katkı yapıyor. Bizler de sivil toplum kuruluşu olarak bu katkının içinde olmak istedik. Mahallemizde ki, bölgemizdeki ülkemizdeki sorunları siyaset üstünde de yok saymadan çözümün içinde olmak istedik.” dedi. Toplantı soru ve cevap bölümü ile devam edilmesinin ardından ikramlarla son buldu.

BÜTÜN GÜNÜ BEYLİKBAĞI’NDA GEÇİRDİLER

Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve diğer partililer GİRİB ziyareti programı sonrasında Beylikbağı’nda bir esnaf ziyareti programı da gerçekleştirdi. Esnafla sohbet eden ana muhalefet partisi temsilcileri, sorun ve talepler noktasında da notlar aldı. Karakol ziyareti de gerçekleştiren partililer daha sonra mahallede konuşlu diğer sivil toplum kuruluşlarına da kısa süreli ziyaretler yaptı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.