CHP KOCAELİ ADALET ÇADIRI KURACAK!

Kocaeli 16.06.2017 - 19:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP KOCAELİ ADALET ÇADIRI KURACAK!

CHP Kocaeli Örgütü olağanüstü toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Örgütü olağanüstü toplandı. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay başkanlığında gerçekleşen toplantıya il yöneticileri, ilçe başkanları, İzmit Belediye Meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimi katıldı. İl binasında gerçekleşen toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü ile ilgili olarak Kocaeli bazında yapılacak etkinlikler ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli geçişinde alınacak tedbirler ve yapılacak etkinlikler konuşulup görüşüldü. İL VE İLÇELERDDE ADALET ÇADIRLARI KURULACAK Toplantı sonucunda alınan karara göre, “Hayır bloğu olarak bilinen tüm bileşenlerin Adalet Yürüyüşüne katılmalarının sağlanması, il ve ilçelerde Adalet Çadırları kurulup orada 24 saat nöbet tutularak etkinlikler düzenlenmesi, etkinliklerin her gün aynı saatte ve aynı yerde yapılması, demokrasi ve özgürlük talepleri olan herkesin bu etkinliklere katılımlarının sağlanması, hayır bileşenlerinin etkili isimlerinin Kocaeli geçişinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürümelerinin sağlanması, görsel etkinliklerden ziyade insanlara temas eden ve adaletin önemine işaret eden iletişimler kurulması konuları görüşülerek her ilçenin kendi öznel koşullarına göre bu nevi etkinliklerin planlanmasına karar verildi. 
CHP Kocaeli Örgütü olağanüstü toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Örgütü olağanüstü toplandı. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay başkanlığında gerçekleşen toplantıya il yöneticileri, ilçe başkanları, İzmit Belediye Meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimi katıldı. İl binasında gerçekleşen toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü ile ilgili olarak Kocaeli bazında yapılacak etkinlikler ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli geçişinde alınacak tedbirler ve yapılacak etkinlikler konuşulup görüşüldü.

İL VE İLÇELERDDE ADALET ÇADIRLARI KURULACAK

Toplantı sonucunda alınan karara göre, “Hayır bloğu olarak bilinen tüm bileşenlerin Adalet Yürüyüşüne katılmalarının sağlanması, il ve ilçelerde Adalet Çadırları kurulup orada 24 saat nöbet tutularak etkinlikler düzenlenmesi, etkinliklerin her gün aynı saatte ve aynı yerde yapılması, demokrasi ve özgürlük talepleri olan herkesin bu etkinliklere katılımlarının sağlanması, hayır bileşenlerinin etkili isimlerinin Kocaeli geçişinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürümelerinin sağlanması, görsel etkinliklerden ziyade insanlara temas eden ve adaletin önemine işaret eden iletişimler kurulması konuları görüşülerek her ilçenin kendi öznel koşullarına göre bu nevi etkinliklerin planlanmasına karar verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.