19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Kocaeli imar sorununu konuştu

Siyaset 23.10.2020 - 22:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

CHP Kocaeli imar sorununu konuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir ve büyükşehir belediye meclisi üyeleri mahalle statüsüne alınan köylerde yaşanan imar sorununu konuşmak üzere toplantı düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir ve büyükşehir belediye meclisi üyeleri Orhan Tanış, Özgür Yılmaz, Nuri Paşa, Selim Özcan ve Emine Özkar CHP Kocaeli İl Başkanlık binasında mahalle statüsüne alınan köylerin imar değişikliği sebebi ile yaşadığı sorunları konuşmak üzere toplantı düzenledi. Toplantı sonrası konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Vekili Engin Taşdemir şu ifadelere yer verdi; “Meclis üyelerimiz toplantıda köy ve mahallelerin farklı imar mevzuatlarına tabi tutulmaları gerektiğinin altını çizdi. Köylerimizin yapısını bozmaya başlayan mevcut mahalle mevzuatının yol açtığı imar ve yapılaşma sorunlarının önüne bir an önce geçilebilmesi adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bir köy komisyonunun kurulması için dair çağrıda bulunduk.”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir ve büyükşehir belediye meclisi üyeleri mahalle statüsüne alınan köylerde yaşanan imar sorununu konuşmak üzere toplantı düzenledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir ve büyükşehir belediye meclisi üyeleri Orhan Tanış, Özgür Yılmaz, Nuri Paşa, Selim Özcan ve Emine Özkar CHP Kocaeli İl Başkanlık binasında mahalle statüsüne alınan köylerin imar değişikliği sebebi ile yaşadığı sorunları konuşmak üzere toplantı düzenledi. Toplantı sonrası konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Vekili Engin Taşdemir şu ifadelere yer verdi; “Meclis üyelerimiz toplantıda köy ve mahallelerin farklı imar mevzuatlarına tabi tutulmaları gerektiğinin altını çizdi. Köylerimizin yapısını bozmaya başlayan mevcut mahalle mevzuatının yol açtığı imar ve yapılaşma sorunlarının önüne bir an önce geçilebilmesi adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bir köy komisyonunun kurulması için dair çağrıda bulunduk.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.