CHP’li Aktaş’tan ‘Erdoğan’ yorumu

Siyaset 26.10.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

CHP’li Aktaş’tan ‘Erdoğan’ yorumu

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Cumhurbaşkanı ve bir vatandaş arasında geçen diyalog hakkında sosyal medya hesabından eleştirilerde bulundu. AK Parti 7. Olağan Kongresi sebebiyle Malatya’da bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir vatandaşla arasında ilginç bir diyalog yaşanmıştı. Servis şoförü olduğunu belirten vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz" ifadelerini kullanması, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında bu siteme hitaben  "Bu bana çok abartılı geldi" diyerek  "Keyif çayı bu. Bu çayı iç" sözleriyle vatandaşa çay vermesi tepkilere sebep olmuştu. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ta bu duruma eleştirilerde bulundu. ‘AYLIK 88.000 TL MAAŞ ALINCA ABARTI OLMUYOR’  Başkan Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ekonomik sorunların olduğunu iddia ederek şu ifadelere yer verdi; “Malatya'da Minibüsçüler ve servisçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dertlerini anlatırken geçen diyalog;  Esnaf: ‘Evimize ekmek götüremiyoruz!’ Erdoğan: ‘Bu laf bana abartı geldi. Al bu keyif çayını iç.’  Bu ülkede ‘Dolar kuruna bakmıyorum’ diyen Ekonomi bakanı, askıda ekmek uygulamasını başlatan iktidarın küçük ortalığı var. Şimdi de halkla dalga geçer gibi ‘keyif çayını iç’ diyen bir Cumhurbaşkanı.  ‘Evime ekmek götüremiyorum’ diyeni abartı buluyor ama kendi günlük 10 Milyon TL harcanan sarayda oturunca, aylık 88.000 TL maaş alınca abartı olmuyor. Ülkenin aldığı hal gün geçtikte kötüye giderken, bu görüntüler Türkiye’nin görünmeyen yüzüdür.”  

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Cumhurbaşkanı ve bir vatandaş arasında geçen diyalog hakkında sosyal medya hesabından eleştirilerde bulundu.

AK Parti 7. Olağan Kongresi sebebiyle Malatya’da bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir vatandaşla arasında ilginç bir diyalog yaşanmıştı. Servis şoförü olduğunu belirten vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz" ifadelerini kullanması, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında bu siteme hitaben  "Bu bana çok abartılı geldi" diyerek  "Keyif çayı bu. Bu çayı iç" sözleriyle vatandaşa çay vermesi tepkilere sebep olmuştu. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ta bu duruma eleştirilerde bulundu.

‘AYLIK 88.000 TL MAAŞ ALINCA ABARTI OLMUYOR’

 Başkan Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ekonomik sorunların olduğunu iddia ederek şu ifadelere yer verdi; “Malatya'da Minibüsçüler ve servisçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dertlerini anlatırken geçen diyalog;  Esnaf: ‘Evimize ekmek götüremiyoruz!’ Erdoğan: ‘Bu laf bana abartı geldi. Al bu keyif çayını iç.’  Bu ülkede ‘Dolar kuruna bakmıyorum’ diyen Ekonomi bakanı, askıda ekmek uygulamasını başlatan iktidarın küçük ortalığı var. Şimdi de halkla dalga geçer gibi ‘keyif çayını iç’ diyen bir Cumhurbaşkanı.  ‘Evime ekmek götüremiyorum’ diyeni abartı buluyor ama kendi günlük 10 Milyon TL harcanan sarayda oturunca, aylık 88.000 TL maaş alınca abartı olmuyor. Ülkenin aldığı hal gün geçtikte kötüye giderken, bu görüntüler Türkiye’nin görünmeyen yüzüdür.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.