CHP’li Aydın’dan Darıca ve Gebze çıkarması

Gebze 11.06.2018 - 18:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Aydın’dan Darıca ve Gebze çıkarması

CHP Kocaeli milletvekili adayı Nilgün Sezer Aydın Darıca ve Gebze’deki saha çalışmalarında vatandaşların hem sorunlarını dinledi hem de Kadir Gecesi’ni kutladı

CHP Kocaeli 27. dönem milletvekili adayı Nilgün Sezer Aydın 24 Haziran seçimleri için saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aydın, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Gebze ve Darıca’da çeşitli programlara katılarak ilçe sakinleri ile bir araya geldi. İlk olarak Darıca Emek Mahallesi’nde kurulan Pazar Pazarı’nı ziyaret eden Aydın, tüm esnafı tek tek dolaşarak bol kazançlar diledi.  Pazar ziyaretinde Aydın’a Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk de eşlik etti. Pazar esnafının büyük ilgi gösterdiği ve dikkatle seçim çalışmaları hakkında verdiği bilgileri dinlediği Aydın, buradan Gebze İnönü Mahallesi’nde düzenlenen Yeryüzü Sofrası iftarına geçti. TAPU MAĞDURLARI İLE BULUŞTU İftar öncesinde kurulan tüm sofraları dolaşarak vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutlayan Aydın, mahalle sakinleri ile birlikte oruç açtı. Aydın iftar sonrasında, Gebze Kirazpınar Mahallesi’ndeki bir kahvehanede düzenlenen kentsel dönüşüm mağduru vatandaşların katıldığı toplantıdaki yerini aldı. Cumhuriyet, Hürriyet, Beylikbağı, Ulus, Yavuz Selim ve Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşüm sebebi ile yaşadığı tapu sorunlarının dile getirildiği toplantıya Aydın’ın yanı sıra milletvekili adaylarından Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da hazır bulundu.  
CHP Kocaeli milletvekili adayı Nilgün Sezer Aydın Darıca ve Gebze’deki saha çalışmalarında vatandaşların hem sorunlarını dinledi hem de Kadir Gecesi’ni kutladı

CHP Kocaeli 27. dönem milletvekili adayı Nilgün Sezer Aydın 24 Haziran seçimleri için saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aydın, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Gebze ve Darıca’da çeşitli programlara katılarak ilçe sakinleri ile bir araya geldi. İlk olarak Darıca Emek Mahallesi’nde kurulan Pazar Pazarı’nı ziyaret eden Aydın, tüm esnafı tek tek dolaşarak bol kazançlar diledi.  Pazar ziyaretinde Aydın’a Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk de eşlik etti. Pazar esnafının büyük ilgi gösterdiği ve dikkatle seçim çalışmaları hakkında verdiği bilgileri dinlediği Aydın, buradan Gebze İnönü Mahallesi’nde düzenlenen Yeryüzü Sofrası iftarına geçti.

TAPU MAĞDURLARI İLE BULUŞTU

İftar öncesinde kurulan tüm sofraları dolaşarak vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutlayan Aydın, mahalle sakinleri ile birlikte oruç açtı. Aydın iftar sonrasında, Gebze Kirazpınar Mahallesi’ndeki bir kahvehanede düzenlenen kentsel dönüşüm mağduru vatandaşların katıldığı toplantıdaki yerini aldı. Cumhuriyet, Hürriyet, Beylikbağı, Ulus, Yavuz Selim ve Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşüm sebebi ile yaşadığı tapu sorunlarının dile getirildiği toplantıya Aydın’ın yanı sıra milletvekili adaylarından Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.