CHP’li Başkanlara Yönetici Eğitimi!

Siyaset 04.04.2018 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Başkanlara Yönetici Eğitimi!

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu, kongre ve kurultay süreçlerinin tamamlanmasının ardından 2019’da başlayacak seçim temposuna güçlü girebilmek adına hazırlıklara hız kazandırdı. İktidar yolunun eğitimli ve bilinçli üyeler ve yöneticilerden oluştuğuna inanan Parti Okulu, bu doğrultuda “Yönetici Eğitimi” modülünü yöneticilerle buluşturuyor. Bu doğrultuda CHP Kocaeli Başkanlığı da “Yönetici Eğitimi” programını aldı.

İl binasında önceki gün 14.00-19.30 saatleri arasında “Yönetici Eğitimi”ni alan CHP Kocaeli Başkanlığı’na eğitim Parti Okulu Eğitmenleri Çağlar Akay, Derya Şentürk ve Gülizar Emecan tarafından verildi. Eğitime İl ve İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanları ve İl İcra Kurulu katıldı. Programda katılımcılara "Etkili İletişim ve Toplantı Yönetimi", "Örgütlenme Stratejisi ve Sandık Örgütlenmesi Eğitimi", "Yönetim Kurullarının Çalışma Yöntem ve Esasları", "Etkin Takım ve Proje Yönetimi", "Liderlik, Yöneticilik ve Yönetim" konuları anlatıldı. BU TÜR EĞİTİMLER ÖNEMLİ Eğitim öncesi konuşan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, bu tür eğitimlerin gerekli ve önemli olduğunu söyledi. Öğrenmenin yaşı yok diyen Sarıbay, “Bunca yıllık tecrübeme rağmen her gittiğim yerde, her konuştuğum kişiden bir şeyler öğreniyorum. Parti içi yapılan bu tür eğitimler de tecrübeleri paylaşmak adına da çok önemli. Parti Eğitmenlerimize de geldikleri ve katkıları için teşekkür ediyorum” dedi. AKAY, “BU BİRLİKTE ÖĞRENME PROGRAMIDIR” Eğitim öncesi kısa bir açıklama yapan Parti Eğitmeni Çağlar Akay, “Bu birlikte öğrenme programıdır. Parti yöneticilerimizin tecrübelerini aktardığı, bizlerinde iletişim ve ekip yönetimiyle ilgili yeni gelişmelerin yöntemlerini aktardığımız bir program. Bu salonda en az 400 yıllık siyasi bir birikim var. Bu birikimi daha etkili kullanmayı istiyoruz. Sandık örgütlenme modeli seçimle iç içe onları dinleyerek tanıyarak ve seçmene bir iyilik yaparak Türkiye’yi refaha kavuşturmak istiyoruz. Bu eğitim modülü tüm il ve ilçelerde uygulanacak. Bu eğitimlerin ardından parti yöneticileri sandık örgütlenmesi çalışmalarına ağırlık verecek ve görevlendirilen sandık örgütlenmesi sorumluları eğitimlerini alarak seçmenlerle iletişim kuracaklar” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu, kongre ve kurultay süreçlerinin tamamlanmasının ardından 2019’da başlayacak seçim temposuna güçlü girebilmek adına hazırlıklara hız kazandırdı. İktidar yolunun eğitimli ve bilinçli üyeler ve yöneticilerden oluştuğuna inanan Parti Okulu, bu doğrultuda “Yönetici Eğitimi” modülünü yöneticilerle buluşturuyor. Bu doğrultuda CHP Kocaeli Başkanlığı da “Yönetici Eğitimi” programını aldı.

İl binasında önceki gün 14.00-19.30 saatleri arasında “Yönetici Eğitimi”ni alan CHP Kocaeli Başkanlığı’na eğitim Parti Okulu Eğitmenleri Çağlar Akay, Derya Şentürk ve Gülizar Emecan tarafından verildi. Eğitime İl ve İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanları ve İl İcra Kurulu katıldı. Programda katılımcılara "Etkili İletişim ve Toplantı Yönetimi", "Örgütlenme Stratejisi ve Sandık Örgütlenmesi Eğitimi", "Yönetim Kurullarının Çalışma Yöntem ve Esasları", "Etkin Takım ve Proje Yönetimi", "Liderlik, Yöneticilik ve Yönetim" konuları anlatıldı.

BU TÜR EĞİTİMLER ÖNEMLİ

Eğitim öncesi konuşan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, bu tür eğitimlerin gerekli ve önemli olduğunu söyledi. Öğrenmenin yaşı yok diyen Sarıbay, “Bunca yıllık tecrübeme rağmen her gittiğim yerde, her konuştuğum kişiden bir şeyler öğreniyorum. Parti içi yapılan bu tür eğitimler de tecrübeleri paylaşmak adına da çok önemli. Parti Eğitmenlerimize de geldikleri ve katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

AKAY, “BU BİRLİKTE ÖĞRENME PROGRAMIDIR”

Eğitim öncesi kısa bir açıklama yapan Parti Eğitmeni Çağlar Akay, “Bu birlikte öğrenme programıdır. Parti yöneticilerimizin tecrübelerini aktardığı, bizlerinde iletişim ve ekip yönetimiyle ilgili yeni gelişmelerin yöntemlerini aktardığımız bir program. Bu salonda en az 400 yıllık siyasi bir birikim var. Bu birikimi daha etkili kullanmayı istiyoruz. Sandık örgütlenme modeli seçimle iç içe onları dinleyerek tanıyarak ve seçmene bir iyilik yaparak Türkiye’yi refaha kavuşturmak istiyoruz. Bu eğitim modülü tüm il ve ilçelerde uygulanacak. Bu eğitimlerin ardından parti yöneticileri sandık örgütlenmesi çalışmalarına ağırlık verecek ve görevlendirilen sandık örgütlenmesi sorumluları eğitimlerini alarak seçmenlerle iletişim kuracaklar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.