19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Gençler Dergi Çıkarıyor

Siyaset 05.03.2018 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’li Gençler Dergi Çıkarıyor

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları yeni bir projeye hazırlanıyor. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları çalışmalarının, haberlerin, röportajların, köşe yazılarının ve çeşitli konuların içinde yer aldığı dolu dolu bir dergi hazırlığında.

Önümüzdeki ay ilk sayısı çıkacak olan dergi için yoğun bir çalışma içerisinde olan CHP’li gençler derginin adı için de sosyal medya hesaplarından bir kampanya başlattı. Bu dergi Kocaeli’nin dergisi olacak diyen CHP’li gençler gelin derginin adını hep birlikte koyalım diyor. Sosyal medya hesaplarından başlatılan kampanyaya şuana kadar 50’nin üzerinde isim geldi. Bir hafta daha devam edecek kampanyanın sonunda en çok beğenilen 3 isim arasından seçim yapılacak ve derginin adı belirlenecek. BU DERGİ HEPİMİZİN SESİ OLACAK Tam anlamıyla dolu dolu bir dergi ile geldiklerini söyleyerek açıklamasına başlayan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Ülkemizi, kentimizi, kendimizi anlatan ve içinde hepimizin olduğu bir dergi çıkarma telaşındayız. Özgür bir şekilde yazabilmek, gerçekten konuşabilmek, gençliğe bir ses verebilmek ve dertlerini düşüncelerini korkmadan dile getirebilmeleri için böyle bir çalışmaya başladık. Bir bebek gibi doğup büyüteceğimiz dergimizin adını da okuyucularımızla birlikte koymaya karar verdik. Nisan ayında ilk sayımızı elimize alacağız. Sosyal medya hesaplarımız Twitter; CHPkocaeligk ve facebook/instegram: chpkocaeligenclik adreslerinden başlattığımız kampanya bir hafta daha devam edecek. Derginin ismini belirleyen kişi ile de bir röportajımız olacak. Bu dergi hepimizin sesi olacak “ ifadelerini kullandı.
CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları yeni bir projeye hazırlanıyor. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları çalışmalarının, haberlerin, röportajların, köşe yazılarının ve çeşitli konuların içinde yer aldığı dolu dolu bir dergi hazırlığında.

Önümüzdeki ay ilk sayısı çıkacak olan dergi için yoğun bir çalışma içerisinde olan CHP’li gençler derginin adı için de sosyal medya hesaplarından bir kampanya başlattı. Bu dergi Kocaeli’nin dergisi olacak diyen CHP’li gençler gelin derginin adını hep birlikte koyalım diyor. Sosyal medya hesaplarından başlatılan kampanyaya şuana kadar 50’nin üzerinde isim geldi. Bir hafta daha devam edecek kampanyanın sonunda en çok beğenilen 3 isim arasından seçim yapılacak ve derginin adı belirlenecek.

BU DERGİ HEPİMİZİN SESİ OLACAK

Tam anlamıyla dolu dolu bir dergi ile geldiklerini söyleyerek açıklamasına başlayan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Ülkemizi, kentimizi, kendimizi anlatan ve içinde hepimizin olduğu bir dergi çıkarma telaşındayız. Özgür bir şekilde yazabilmek, gerçekten konuşabilmek, gençliğe bir ses verebilmek ve dertlerini düşüncelerini korkmadan dile getirebilmeleri için böyle bir çalışmaya başladık. Bir bebek gibi doğup büyüteceğimiz dergimizin adını da okuyucularımızla birlikte koymaya karar verdik. Nisan ayında ilk sayımızı elimize alacağız. Sosyal medya hesaplarımız Twitter; CHPkocaeligk ve facebook/instegram: chpkocaeligenclik adreslerinden başlattığımız kampanya bir hafta daha devam edecek. Derginin ismini belirleyen kişi ile de bir röportajımız olacak. Bu dergi hepimizin sesi olacak “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.