CHP’li Gençlerde ‘Görev Dağılımı’ Tamam!

Kocaeli 14.02.2018 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’li Gençlerde ‘Görev Dağılımı’ Tamam!

CHP Kocaeli gençlik kolları başkanı Emre Andız daha önce icra kurulunun belirlemesinin ardından önceki akşam yaptıkları toplantı da görev dağılımını tamamladı.

CHP Kocaeli gençlik kolları başkanı Emre Andız daha önce icra kurulunun belirlemesinin ardından önceki akşam yaptıkları toplantı da görev dağılımını tamamladı. İl gençlik kolları başkanı; Emre Andız İl sekreterliği; Av.Yiğit Timur İl saymanı; Burcu Yazıcı İl eğitim sekreteri; Diydem Seçkin İl bilişim sorumlusu; Rıza Özcan Elden İl Basın yayın ve Halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı; Ali Sarı Eylem ve Etkinliklerden sorumlu başkan yardımcısı; Caner Arduç Batı bölgesi( Derince,Körfez,Dilovası,Darıca,Çayırova,Gebze) örgütlerden sorumlu başkan yardımcısı; Aliş Demir Doğu bölgesi(Kandıra,İzmit,Kartepe,Başiskele,Gölcük,Karamürsel) örgütlerden sorumlu başkan yardımcısı; Murat Uzuner Hukuk İşlerinden sorumlu başkan yardımcısı; Av. Zeki Karakadılar Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı; Emre Gümüş Seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı; Engin Akbulut Üniversiteden sorumlu il başkan yardımcısı; Seda Bektaş, Baran Orhan, Baştürk Hakan Temizel Meslek odası ve STK’lardan sorumlu başkan yardımcısı; Sezer Karakaya Arge’den sorumlu başkan yardımcısı; Umut Bali Yönetim kurulu kadromuzun hepsi bir birinden değerli arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Hepimiz yerelde ve genelde Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak için seçilmiş kişileriz.  Kocaeli’deki Genç nüfus kentimizin toplam nüfusunun 15,4 oluşturmaktadır. Bizlerde biliyoruz ki gençliği yanına alamayan hiçbir siyasi parti iktidar olamaz. Bu yüzden gençlik kolları olarak bugünden itibaren gündemin peşine takılan değil, gündemi belirleyen bir yönetim olacağız dedi.
CHP Kocaeli gençlik kolları başkanı Emre Andız daha önce icra kurulunun belirlemesinin ardından önceki akşam yaptıkları toplantı da görev dağılımını tamamladı.

CHP Kocaeli gençlik kolları başkanı Emre Andız daha önce icra kurulunun belirlemesinin ardından önceki akşam yaptıkları toplantı da görev dağılımını tamamladı.

İl gençlik kolları başkanı; Emre Andız

İl sekreterliği; Av.Yiğit Timur

İl saymanı; Burcu Yazıcı

İl eğitim sekreteri; Diydem Seçkin

İl bilişim sorumlusu; Rıza Özcan Elden

İl Basın yayın ve Halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı; Ali Sarı

Eylem ve Etkinliklerden sorumlu başkan yardımcısı; Caner Arduç

Batı bölgesi( Derince,Körfez,Dilovası,Darıca,Çayırova,Gebze) örgütlerden sorumlu başkan yardımcısı; Aliş Demir

Doğu bölgesi(Kandıra,İzmit,Kartepe,Başiskele,Gölcük,Karamürsel) örgütlerden sorumlu başkan yardımcısı; Murat Uzuner

Hukuk İşlerinden sorumlu başkan yardımcısı; Av. Zeki Karakadılar

Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı; Emre Gümüş

Seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı; Engin Akbulut

Üniversiteden sorumlu il başkan yardımcısı; Seda Bektaş, Baran Orhan, Baştürk Hakan Temizel

Meslek odası ve STK’lardan sorumlu başkan yardımcısı; Sezer Karakaya

Arge’den sorumlu başkan yardımcısı; Umut Bali

Yönetim kurulu kadromuzun hepsi bir birinden değerli arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Hepimiz yerelde ve genelde Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak için seçilmiş kişileriz.  Kocaeli’deki Genç nüfus kentimizin toplam nüfusunun 15,4 oluşturmaktadır. Bizlerde biliyoruz ki gençliği yanına alamayan hiçbir siyasi parti iktidar olamaz. Bu yüzden gençlik kolları olarak bugünden itibaren gündemin peşine takılan değil, gündemi belirleyen bir yönetim olacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.