CHP’li Gençlerden Beraberlik Mesajı

Siyaset 11.02.2018 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’li Gençlerden Beraberlik Mesajı

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız kongre ve Gençlik Kolları Kurultayı’nın bitmesi ile Gebze ve Darıca Gençlik Kollarını ziyaret etti.

İl gençlik Kolları Başkanı Andız’a il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan eşlik etti. Gebze ve Darıca İlçe Gençlik Kolları’nı ziyaret eden Başkan Andız ve beraberindekiler birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Kongrelerini ve kurultay sürecini bitirdiklerini ifade eden CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, “Artık kongre defterini kapatmamız gerekiyor. Kavgaları, küslükleri bir kenara bırakmamız gerekiyor. Bu partiye katkısı olacak herkese kapımız açıktır.” dedi.     KOCAELİ’DE TEMSİLİYET SIKINTISI VARDI Kocaeli gençliğinin birlik ve beraberlik içinde olduğunda neleri başarabileceklerini gösterdiklerini söyleyen Başkan Andız, “10 yıl sonra Ankara’da Gökhan Orhan kardeşimizi MYK da bizi temsil ediyor. Birlik ve beraberlik açısından, temsiliyet açısından Kocaeli’nin sıkıntısı vardı. Bu sıkıntıyı giderdik.  Bu Kocaeli gençliğinin başarısıdır. Kongrede söz verdiğim Siyaset Sempozyumu, Yerel Yönetimler Sempozyumu ve Mayıs ayında büyük gençlik şöleni projelerinin çalışmalarını başlattık. Bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu. KİMSE DAVET BEKLEMESİN Başkan Andız’ın ardından CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan bir konuşma yaptı. Orhan, “Kocaeli’de ciddi anlamda gençlik gücü oluştu. Bu seli çığa nasıl dönüştürürüz onu düşünmemiz lazım. Bizler partiliyiz. Destekleyip, desteklememek önemli değil. İsimler değişir baki olan kurumsallıktır. Dargınlık küskünlük olmamalı. Şimdi birlik olma zamanı. Kimse kimseden davet beklemesin. Omuz omuza tek yürek halinde çalışma zamanı. Telefonum 24 saat açık. Projeler anlamında, fikirleriniz, önerileriniz, düşünceleriniz bizim için önemli. Her zaman yanınızdayım.” dedi.  
CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız kongre ve Gençlik Kolları Kurultayı’nın bitmesi ile Gebze ve Darıca Gençlik Kollarını ziyaret etti.

İl gençlik Kolları Başkanı Andız’a il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan eşlik etti. Gebze ve Darıca İlçe Gençlik Kolları’nı ziyaret eden Başkan Andız ve beraberindekiler birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Kongrelerini ve kurultay sürecini bitirdiklerini ifade eden CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, “Artık kongre defterini kapatmamız gerekiyor. Kavgaları, küslükleri bir kenara bırakmamız gerekiyor. Bu partiye katkısı olacak herkese kapımız açıktır.” dedi.

 

 

KOCAELİ’DE TEMSİLİYET SIKINTISI VARDI

Kocaeli gençliğinin birlik ve beraberlik içinde olduğunda neleri başarabileceklerini gösterdiklerini söyleyen Başkan Andız, “10 yıl sonra Ankara’da Gökhan Orhan kardeşimizi MYK da bizi temsil ediyor. Birlik ve beraberlik açısından, temsiliyet açısından Kocaeli’nin sıkıntısı vardı. Bu sıkıntıyı giderdik.  Bu Kocaeli gençliğinin başarısıdır. Kongrede söz verdiğim Siyaset Sempozyumu, Yerel Yönetimler Sempozyumu ve Mayıs ayında büyük gençlik şöleni projelerinin çalışmalarını başlattık. Bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

KİMSE DAVET BEKLEMESİN

Başkan Andız’ın ardından CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan bir konuşma yaptı. Orhan, “Kocaeli’de ciddi anlamda gençlik gücü oluştu. Bu seli çığa nasıl dönüştürürüz onu düşünmemiz lazım. Bizler partiliyiz. Destekleyip, desteklememek önemli değil. İsimler değişir baki olan kurumsallıktır. Dargınlık küskünlük olmamalı. Şimdi birlik olma zamanı. Kimse kimseden davet beklemesin. Omuz omuza tek yürek halinde çalışma zamanı. Telefonum 24 saat açık. Projeler anlamında, fikirleriniz, önerileriniz, düşünceleriniz bizim için önemli. Her zaman yanınızdayım.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.