CHP’li gençlerden siyah çelenk

Çayırova 04.10.2019 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li gençlerden siyah çelenk

CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Çayırova Kitap Fuarı’na Yavuz Bahadıroğlu’nun davet edilmesiyle ilgili olarak dün akşam Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin önünde basın açıklaması yaparak siyah çelenk koydular.

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Çayırova Kitap Fuarı’na Yavuz Bahadıroğlu’nun davet edilmesiyle ilgili olarak CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnal dün bir basın açıklaması yaptı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin önünde basın açıklamasına CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar ve CHP Çayırova Belediyesi meclis üyeleri katıldı. Basın açıklamasını yapan CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnal, “CHP gençlik kolları olarak ilçemizde iktidar partisi belediyesinin bu zamana kadar yaptığı bütün olumlu çalışmalar da her zaman desteğimizi sunmaktan tebrik etmekten kaçınmadık. BELEDİYE YANLIŞ YAPIYOR Ama belediyemizin bu zamana kadar yapmış olduğu yanlışları da göz ardı etmedik. Bu akşam sizleri de keşke belediyemizin ilçemizde yaptığı güzel aktiviteleri desteklediğimizi söylemeyi isterdik. Ama belediyemiz yine bizleri ve sizleri şaşırtmayarak büyük bir yanlışla bütün Çayırova halkını karlı karşıya getirmiş bulunmaktadır. Bilindiği üzere 4 - 13 Ekim tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür merkezinde kitap fuarı açılacağını 60'a yayın evi, 200 bine yakın kitap, 40 a yakın yazarın katılacağını söylemiştir. Yazarları söyleşi ve imza gününün yapılacağı açıklandı. Bilindiği üzere Çayırova'mız yıllardan bugüne her mezhepten, her din, her din, her ırk’tan yani her kesimden göç alan bir bölgemiz ve ilçemizdir. ATATÜRK’E HAKARET EDEN KİŞİLER Ama baktığımız zaman belediyemiz sadece bir kesime hitap eden yazarları söyleşi ve imza günü için getirmesi bizi derinden üzmüştür. Bu yazarların hepsi iktidar partisinin yandaş gazetelerinde yazar olması bizi düşündürmüştür. Belediyemizin burada yapmak istediği nedir? İlçemize getirilecek bu yazarları biraz araştırdığımızda büyük şok ve şaşkınlık içerisine düştük. Çünkü bu yazarların birçoğunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk düşmanlığının olduğu, Atatürk'e hakaretten ceza alan kişileri destekleyen paylaşımlar yaptığını, dönemin genelkurmay başkanı Hulusi akar ve MİT müsteşarı Hakan Fidan ile evlerinde ziyaret ettiklerini gördük. BU YAZARLARI İSTEMİYORUZ Belediyemizin bu organizasyonda misafir yazar olarak getirdiği konukların ortak özelliğinin Atatürk antipatisi yaymaya çalışan isimler olması bir şans eseri olarak mı gerçekleşti yoksa bir art niyet var mıdır? Biz Çayırova gençliği olarak ilçemizde bu yazarları istemeyerek sonuna kadar karşılarında olduğumuzu belirtmekteyiz” dedi.
CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Çayırova Kitap Fuarı’na Yavuz Bahadıroğlu’nun davet edilmesiyle ilgili olarak dün akşam Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin önünde basın açıklaması yaparak siyah çelenk koydular.

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Çayırova Kitap Fuarı’na Yavuz Bahadıroğlu’nun davet edilmesiyle ilgili olarak CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnal dün bir basın açıklaması yaptı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin önünde basın açıklamasına CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar ve CHP Çayırova Belediyesi meclis üyeleri katıldı. Basın açıklamasını yapan CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnal, “CHP gençlik kolları olarak ilçemizde iktidar partisi belediyesinin bu zamana kadar yaptığı bütün olumlu çalışmalar da her zaman desteğimizi sunmaktan tebrik etmekten kaçınmadık.

BELEDİYE YANLIŞ YAPIYOR

Ama belediyemizin bu zamana kadar yapmış olduğu yanlışları da göz ardı etmedik. Bu akşam sizleri de keşke belediyemizin ilçemizde yaptığı güzel aktiviteleri desteklediğimizi söylemeyi isterdik. Ama belediyemiz yine bizleri ve sizleri şaşırtmayarak büyük bir yanlışla bütün Çayırova halkını karlı karşıya getirmiş bulunmaktadır. Bilindiği üzere 4 - 13 Ekim tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür merkezinde kitap fuarı açılacağını 60'a yayın evi, 200 bine yakın kitap, 40 a yakın yazarın katılacağını söylemiştir. Yazarları söyleşi ve imza gününün yapılacağı açıklandı. Bilindiği üzere Çayırova'mız yıllardan bugüne her mezhepten, her din, her din, her ırk’tan yani her kesimden göç alan bir bölgemiz ve ilçemizdir.

ATATÜRK’E HAKARET EDEN KİŞİLER

Ama baktığımız zaman belediyemiz sadece bir kesime hitap eden yazarları söyleşi ve imza günü için getirmesi bizi derinden üzmüştür. Bu yazarların hepsi iktidar partisinin yandaş gazetelerinde yazar olması bizi düşündürmüştür. Belediyemizin burada yapmak istediği nedir? İlçemize getirilecek bu yazarları biraz araştırdığımızda büyük şok ve şaşkınlık içerisine düştük. Çünkü bu yazarların birçoğunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk düşmanlığının olduğu, Atatürk'e hakaretten ceza alan kişileri destekleyen paylaşımlar yaptığını, dönemin genelkurmay başkanı Hulusi akar ve MİT müsteşarı Hakan Fidan ile evlerinde ziyaret ettiklerini gördük.

BU YAZARLARI İSTEMİYORUZ

Belediyemizin bu organizasyonda misafir yazar olarak getirdiği konukların ortak özelliğinin Atatürk antipatisi yaymaya çalışan isimler olması bir şans eseri olarak mı gerçekleşti yoksa bir art niyet var mıdır? Biz Çayırova gençliği olarak ilçemizde bu yazarları istemeyerek sonuna kadar karşılarında olduğumuzu belirtmekteyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.