CHP’li Güneş, taş ocağı mağdurlarını dinledi

Gebze 22.06.2018 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Güneş, taş ocağı mağdurlarını dinledi

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Ali Güneş yanı başlarındaki taş ocağı sebebi ile yaşadıkları mağduriyeti anlatan Gebze Kirazpınar Emlak Konut sakinlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli 27. Dönem Milletvekili adayı Ali Güneş seçim çalışmaları kapsamında Gebze Kirazpınar Emlak  Konutları’nı ziyaret etti. CHP Gebze Kadın Kolu Başkanı Bilge Ercan Ertaş ve ilçe kadın kolu yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programda milletvekili adayı Ali Güneş, konut sakinlerinin sorunlarını dinledi. Özellikle konutların yakın çevresinde yer alan taş ocağı ile ilgi sorunlarını dile getiren vatandaşlar, konuyla ilgili bir çok kez şikayette bulunduklarını ancak çözüm getirilmediğini ifade etti. ZEHİRLENİYORUZ Söz konusu taş ocağında yapılan dinamit patlamalarının etrafa saçtığı toz bulutu sebebi ile nefes alamadıklarını ve çıkan gürültünün kendilerini sürekli olarak tedirgin ettiklerini beliren Emlak Konut sakinleri, “Taş ocağının yanı başındayız. Çıkan toz bulutu hepimizi zehirliyor. Bir çok kez dilekçe verdik, şikayet ettik, başka yere taşınsın dedik ancak görmezden gelindik” dedi. Milletvekili adayı Ali Güneş, site sakinlerini tek tek dinleyerek konuyla ilgili notlar aldı, gereken müdahaleyi yapacaklarını söyledi.
CHP Kocaeli Milletvekili adayı Ali Güneş yanı başlarındaki taş ocağı sebebi ile yaşadıkları mağduriyeti anlatan Gebze Kirazpınar Emlak Konut sakinlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli 27. Dönem Milletvekili adayı Ali Güneş seçim çalışmaları kapsamında Gebze Kirazpınar Emlak  Konutları’nı ziyaret etti. CHP Gebze Kadın Kolu Başkanı Bilge Ercan Ertaş ve ilçe kadın kolu yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programda milletvekili adayı Ali Güneş, konut sakinlerinin sorunlarını dinledi. Özellikle konutların yakın çevresinde yer alan taş ocağı ile ilgi sorunlarını dile getiren vatandaşlar, konuyla ilgili bir çok kez şikayette bulunduklarını ancak çözüm getirilmediğini ifade etti.

ZEHİRLENİYORUZ

Söz konusu taş ocağında yapılan dinamit patlamalarının etrafa saçtığı toz bulutu sebebi ile nefes alamadıklarını ve çıkan gürültünün kendilerini sürekli olarak tedirgin ettiklerini beliren Emlak Konut sakinleri, “Taş ocağının yanı başındayız. Çıkan toz bulutu hepimizi zehirliyor. Bir çok kez dilekçe verdik, şikayet ettik, başka yere taşınsın dedik ancak görmezden gelindik” dedi. Milletvekili adayı Ali Güneş, site sakinlerini tek tek dinleyerek konuyla ilgili notlar aldı, gereken müdahaleyi yapacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.