CHP’li Hürriyet, Karaosmanoğlu'na gitti!

Siyaset 04.11.2019 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li Hürriyet, Karaosmanoğlu'na gitti!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet geçmiş dönem belediye başkanlarına gitti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet geçmiş dönem belediye başkanlarına nezaket ziyareti gerçekleştirdi. O isimler arasında en dikkat çeken 15 yıl büyükşehir belediye başkanlığı yapan İbrahim Karaosmanoğlu oldu. SİRMEN VE ERENKAYA’DAN SONRA KARAOSMANOĞLU’NA GİTTİ Kocaeli ve İzmit’te geçmiş dönem Belediye Başkanlığı yapmış, Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya ve İbrahim Karaosmanoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Hürriyet, kendileriyle sohbet etti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e, geçmiş dönem Belediye başkanlarına yapmış olduğu ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanları da eşlik etti.    
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet geçmiş dönem belediye başkanlarına gitti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet geçmiş dönem belediye başkanlarına nezaket ziyareti gerçekleştirdi. O isimler arasında en dikkat çeken 15 yıl büyükşehir belediye başkanlığı yapan İbrahim Karaosmanoğlu oldu.

SİRMEN VE ERENKAYA’DAN SONRA KARAOSMANOĞLU’NA GİTTİ

Kocaeli ve İzmit’te geçmiş dönem Belediye Başkanlığı yapmış, Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya ve İbrahim Karaosmanoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Hürriyet, kendileriyle sohbet etti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e, geçmiş dönem Belediye başkanlarına yapmış olduğu ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanları da eşlik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.