19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Hürriyet’ten Gebze Çıkarması

Gebze 17.05.2017 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’li Hürriyet’ten Gebze Çıkarması

16 Nisan referandumu öncesinde mahalle ve ev ziyaretlerini geleneksel hale getiren Milletvekili Hürriyet, referandum sonrasında Gebze’yi de es geçmedi CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, referandum öncesinde her ilçede başlattığı ev ziyaretlerine referandum sonrasında da devam ediyor. Önceki hafta Gölcük Şirinköy’de ev ziyaretlerinde bulunan CHP Milletvekili Hürriyet, önceki günlerde de Gebze’deki partilileriyle ev ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ 16 Nisan Referandumu öncesinde gerçekleştirdiği ve böylelikle pek çok insana dokunma şansı yakalayan TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, her ilçede yaptığı ev ziyaretlerini referandum sonrası da aksatmıyor. Geçtiğimiz günlerde Gölcük ilçe kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve partili kadınlarla Şirinköy Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulunan Hürriyet bu sefer Gebze ilçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ve partilileriyle beraber hem ev hem de bölgedeki esnafları ziyaret etti. Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’nde ilk olarak esnafları ziyaret ederek, hem sohbet eden hem dertlerini dinleyen Hürriyet, partili kadınlarla beraber Köşklüçeşme Muhtarı Mehmet Özdemir'i de unutmadı. ANNELER GÜNÜ’NÜ UNUTMADI Muhtar Özdemir’den mahallenin sorunları ile ilgili bilgi alan Hürriyet, daha sonra ev ziyaretlerine başladı. Peş peşe üç ev ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Hürriyet, “Kapıları çalmaya devam ediyoruz. Gebze'de ev ziyaretleri yaptık, kadınlarla buluştuk ve Anneler gününü kutladık. Partimize yeni çalışma arkadaşları kattık. Bu ziyaretlere sürekli olarak devam edeceğiz. Bizleri kadınlarla buluşturan Gebze Kadın Kolları Başkanım Ülker Yiğit ve yönetimi ile evlerinde misafir eden yurttaşlarımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

16 Nisan referandumu öncesinde mahalle ve ev ziyaretlerini geleneksel hale getiren Milletvekili Hürriyet, referandum sonrasında Gebze’yi de es geçmedi

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, referandum öncesinde her ilçede başlattığı ev ziyaretlerine referandum sonrasında da devam ediyor. Önceki hafta Gölcük Şirinköy’de ev ziyaretlerinde bulunan CHP Milletvekili Hürriyet, önceki günlerde de Gebze’deki partilileriyle ev ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ

16 Nisan Referandumu öncesinde gerçekleştirdiği ve böylelikle pek çok insana dokunma şansı yakalayan TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, her ilçede yaptığı ev ziyaretlerini referandum sonrası da aksatmıyor. Geçtiğimiz günlerde Gölcük ilçe kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve partili kadınlarla Şirinköy Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulunan Hürriyet bu sefer Gebze ilçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ve partilileriyle beraber hem ev hem de bölgedeki esnafları ziyaret etti. Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’nde ilk olarak esnafları ziyaret ederek, hem sohbet eden hem dertlerini dinleyen Hürriyet, partili kadınlarla beraber Köşklüçeşme Muhtarı Mehmet Özdemir'i de unutmadı.

ANNELER GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

Muhtar Özdemir’den mahallenin sorunları ile ilgili bilgi alan Hürriyet, daha sonra ev ziyaretlerine başladı. Peş peşe üç ev ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Hürriyet, “Kapıları çalmaya devam ediyoruz. Gebze'de ev ziyaretleri yaptık, kadınlarla buluştuk ve Anneler gününü kutladık. Partimize yeni çalışma arkadaşları kattık. Bu ziyaretlere sürekli olarak devam edeceğiz. Bizleri kadınlarla buluşturan Gebze Kadın Kolları Başkanım Ülker Yiğit ve yönetimi ile evlerinde misafir eden yurttaşlarımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.