CHP’li Kadınlar Gebzespor İçin Seferber Oldu

Gebze 18.01.2017 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’li Kadınlar Gebzespor İçin Seferber Oldu

Ülker Yiğit başkanlığındaki CHP Gebze Kadın Kolları, Gebzespor’un hafta sonu Ergene Velimeşespor ile oynayacağı maçta tüm gücüyle tribünde yer alacak.

  Gebzespor’un bu sezonki en kritik maçı öncesi CHP Gebze Kadın Kolları da seferber oldu. Önümüzdeki pazar günü evinde lider Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak olan menekşelerde yönetim dört bir koldan destek çağrısında bulunurken Ülker Yiğit başkanlığındaki CHP Gebze Kadın Kolları da, “Kentin ortak değeri” diye tanımladığı Gebzespor’a kayıtsız kalmadı. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit bugün CHP Gebze İlçe Örgütü’nde düzenlediği basın toplantısında iki konuya yer verdi. Yiğit, Gebzespor’un Ergene Velimeşespor ile oynayacağı maça başta partili kadınlar olmak üzere tüm partililerin ailecek katılması için çalışma başlattıklarını kaydetti. Yiğit konuya dair olarak şu görüşlere yer verdi: Gebzespor Kentimizin Ortak Değeridir “Biz aktif siyasetçiler olarak hayatın sürdüğü her alanda olmalıyız. Kentin tüm insanlarının ortak değerleri, biz CHP’li kadınların da ortak değeridir. Bu anlamda bu kentin en önemli ortak değerleri arasında Gebzespor Kulübü önemli bir yer tutmaktadır. Mor beyazlı takımımızın uzun bir aradan sonra yeniden 3’ncü Lig’e çıkma yolunda verdiği mücadeleyi ama kentli, ama taraftar olarak uzaktan veya yakından takip ettik. Statlarda genellikle yer alamasak dahi yürekten destekledik. Önümüzdeki pazar günü ise sezonun en kritik maçlarından birinde sahamızda Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya geleceğiz. CHP Gebze Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri olarak özellikle bu maç için, “Yürekten destekliyoruz” deyip geçiştirmek mümkün değildir. Pazar günü Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak bu hayati maça tüm yönetimimiz ve üyelerimizle, eşlerimiz ve çocuklarımızla tribünde yer almak için gerekli çalışmaları başlattık. Partili kadınlarımıza yönelik davetimiz birebir diyalog ile de olacak. İlçemizin kadınlar başta olmak üzere tüm sakinlerini pazar günkü maçta ortak değerimiz olan Gebzespor’u desteklemeye davet ediyoruz.”  
Ülker Yiğit başkanlığındaki CHP Gebze Kadın Kolları, Gebzespor’un hafta sonu Ergene Velimeşespor ile oynayacağı maçta tüm gücüyle tribünde yer alacak.

 

Gebzespor’un bu sezonki en kritik maçı öncesi CHP Gebze Kadın Kolları da seferber oldu. Önümüzdeki pazar günü evinde lider Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak olan menekşelerde yönetim dört bir koldan destek çağrısında bulunurken Ülker Yiğit başkanlığındaki CHP Gebze Kadın Kolları da, “Kentin ortak değeri” diye tanımladığı Gebzespor’a kayıtsız kalmadı. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit bugün CHP Gebze İlçe Örgütü’nde düzenlediği basın toplantısında iki konuya yer verdi. Yiğit, Gebzespor’un Ergene Velimeşespor ile oynayacağı maça başta partili kadınlar olmak üzere tüm partililerin ailecek katılması için çalışma başlattıklarını kaydetti. Yiğit konuya dair olarak şu görüşlere yer verdi:

Gebzespor Kentimizin Ortak Değeridir

“Biz aktif siyasetçiler olarak hayatın sürdüğü her alanda olmalıyız. Kentin tüm insanlarının ortak değerleri, biz CHP’li kadınların da ortak değeridir. Bu anlamda bu kentin en önemli ortak değerleri arasında Gebzespor Kulübü önemli bir yer tutmaktadır. Mor beyazlı takımımızın uzun bir aradan sonra yeniden 3’ncü Lig’e çıkma yolunda verdiği mücadeleyi ama kentli, ama taraftar olarak uzaktan veya yakından takip ettik. Statlarda genellikle yer alamasak dahi yürekten destekledik.

Önümüzdeki pazar günü ise sezonun en kritik maçlarından birinde sahamızda Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya geleceğiz. CHP Gebze Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri olarak özellikle bu maç için, “Yürekten destekliyoruz” deyip geçiştirmek mümkün değildir. Pazar günü Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak bu hayati maça tüm yönetimimiz ve üyelerimizle, eşlerimiz ve çocuklarımızla tribünde yer almak için gerekli çalışmaları başlattık. Partili kadınlarımıza yönelik davetimiz birebir diyalog ile de olacak. İlçemizin kadınlar başta olmak üzere tüm sakinlerini pazar günkü maçta ortak değerimiz olan Gebzespor’u desteklemeye davet ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.