19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Kadınlardan Birlik Mesajı

Gebze 21.02.2018 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’li Kadınlardan Birlik Mesajı

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı birlik-beraberlik toplantısı düzenledi.

İlçe binasında düzenlenen toplantıya CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Başkanı Bilge Altuntaş, CHP Gebze Belediyesi Meclis üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nilgün Aydın, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Nurcan ,  ve partili kadınlar katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını CHP Gebze İlçe Başkanı Bilge Altuntaş yaptı. Başkan Altuntaş, “Bugün burada beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Kar demeden kış demeden CHP’yi yıllarca omuzladınız. Emeğiniz geçti. Sizlerle güç birliği yapmak istedik. Ne kadar birlikte olursak o kadar güçleniriz dedik. KADIN İSTERSE HER ŞEYİ YAPAR Bu bir gönül işi. Sıkıntılı günlerde bile partimizi ihmal etmedik. Özellikle geçmiş dönemdeki kadın kolları başkanlarımıza teşekkür ederim. Sizlerden güç almak istiyoruz. Artık son dönemeçteyiz. Böylesi zor ve sıkıntılı süreçte biz nokta koymuyoruz. Hepimiz üstümüze düşen görevi kavgasız gürültüsüz, sen değil biz olarak, çalışarak hedefimize ulaşmayı istiyorum. Hepinizin düşüncesi ve hayali var. Kadın isterse devrim yapar. Kadın isterse yapamayacağı hiçbir şey yok. Sizlerden rica ediyorum; bizlerle çalışıp bizlere destek verin. Birlikte güzel şeyler yapalım. Bundan sonra ilk işimiz mahallelere, sokaklara dağılmak. ASKERLERİMİZE BOYUNLUK ÖRÜYORUZ Kavgası gürültüsü olan bir parti değil, birlikte yürüyen kadınlar olalım. Az da olsa bir şeyler yapmak isteyerek partime destek olmak istedim. Sizleri partimize bekliyoruz. MYK’da yedeklerde Gebze’den bir MYK üyemiz oldu. Nurhan hanımı kutluyorum. Ben herkese kucak attım. Aramızdaki kırgınlıklar bitsin. Sizler burada görmek beni çok mutlu etti. Önümüzde 8 Mart kadınlar günü var. 8 Martı seçeceğimiz iki köyde yaparak onlara haklarını anlatalım. Onlarla birlikte yola devam edelim istedik. Kargalı ve Yağcılar köyünde bu hafta muhtarla görüşmeye gideceğiz. Orada samimi ortamlar yaratalım istiyoruz. Onlara da CHP sevdası aşılayalım. Güzel günler için yola çıkalım diyorum. Afrin’deki askerlerimiz için boyunluk örmek istedik. Yünlerimiz parti binamızda. Arzu eden kadınlara veriyoruz. Orada soğukta karda kışta vatanını koruyan askerlere yardımcı olmak istedik. YER YERİNDEN OYNAR İlçe Başkanı Bilge Altuntaş’ın ardından CHP Kocaeli İl Başkanı Songül Kaya bir konuşma yaptı. Başkan Kaya konuşmasında, “Siz varsanız biz varız. Birlikte hareket ve mücadele etmeliyiz. Artık biz olanının ve mücadele etme zamanı. Biz sessiz kaldıkça kadınlara olan taciz, çocuğumuza olan şiddetler arttı. Sesimiz duyulmamaya başlandı. Bir gün de güzel şeylerle uyanalım istiyoruz. Güç birliğine ihtiyacımız var. Kadınlar birlikte oldukça yer yerinden oynar. Projeleri ortaklaşa yapacağız. Hepinize çok teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun.” ifadelerine yer verdi. Düzenlenen toplantı kadınlara ve çocuklara yönelik şiddete tepki gösterilmesi ile son buldu. HABER: KÜBRA AKABALI
CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı birlik-beraberlik toplantısı düzenledi.

İlçe binasında düzenlenen toplantıya CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Başkanı Bilge Altuntaş, CHP Gebze Belediyesi Meclis üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nilgün Aydın, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Nurcan ,  ve partili kadınlar katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını CHP Gebze İlçe Başkanı Bilge Altuntaş yaptı. Başkan Altuntaş, “Bugün burada beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Kar demeden kış demeden CHP’yi yıllarca omuzladınız. Emeğiniz geçti. Sizlerle güç birliği yapmak istedik. Ne kadar birlikte olursak o kadar güçleniriz dedik.

KADIN İSTERSE HER ŞEYİ YAPAR

Bu bir gönül işi. Sıkıntılı günlerde bile partimizi ihmal etmedik. Özellikle geçmiş dönemdeki kadın kolları başkanlarımıza teşekkür ederim. Sizlerden güç almak istiyoruz. Artık son dönemeçteyiz. Böylesi zor ve sıkıntılı süreçte biz nokta koymuyoruz. Hepimiz üstümüze düşen görevi kavgasız gürültüsüz, sen değil biz olarak, çalışarak hedefimize ulaşmayı istiyorum. Hepinizin düşüncesi ve hayali var. Kadın isterse devrim yapar. Kadın isterse yapamayacağı hiçbir şey yok. Sizlerden rica ediyorum; bizlerle çalışıp bizlere destek verin. Birlikte güzel şeyler yapalım. Bundan sonra ilk işimiz mahallelere, sokaklara dağılmak.

ASKERLERİMİZE BOYUNLUK ÖRÜYORUZ

Kavgası gürültüsü olan bir parti değil, birlikte yürüyen kadınlar olalım. Az da olsa bir şeyler yapmak isteyerek partime destek olmak istedim. Sizleri partimize bekliyoruz. MYK’da yedeklerde Gebze’den bir MYK üyemiz oldu. Nurhan hanımı kutluyorum. Ben herkese kucak attım. Aramızdaki kırgınlıklar bitsin. Sizler burada görmek beni çok mutlu etti. Önümüzde 8 Mart kadınlar günü var. 8 Martı seçeceğimiz iki köyde yaparak onlara haklarını anlatalım. Onlarla birlikte yola devam edelim istedik. Kargalı ve Yağcılar köyünde bu hafta muhtarla görüşmeye gideceğiz. Orada samimi ortamlar yaratalım istiyoruz. Onlara da CHP sevdası aşılayalım. Güzel günler için yola çıkalım diyorum. Afrin’deki askerlerimiz için boyunluk örmek istedik. Yünlerimiz parti binamızda. Arzu eden kadınlara veriyoruz. Orada soğukta karda kışta vatanını koruyan askerlere yardımcı olmak istedik.

YER YERİNDEN OYNAR

İlçe Başkanı Bilge Altuntaş’ın ardından CHP Kocaeli İl Başkanı Songül Kaya bir konuşma yaptı. Başkan Kaya konuşmasında, “Siz varsanız biz varız. Birlikte hareket ve mücadele etmeliyiz. Artık biz olanının ve mücadele etme zamanı. Biz sessiz kaldıkça kadınlara olan taciz, çocuğumuza olan şiddetler arttı. Sesimiz duyulmamaya başlandı. Bir gün de güzel şeylerle uyanalım istiyoruz. Güç birliğine ihtiyacımız var. Kadınlar birlikte oldukça yer yerinden oynar. Projeleri ortaklaşa yapacağız. Hepinize çok teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun.” ifadelerine yer verdi. Düzenlenen toplantı kadınlara ve çocuklara yönelik şiddete tepki gösterilmesi ile son buldu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.