CHP’li Kadınlardan Çocuklara Bayram Hediyesi

Gebze 15.06.2018 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Kadınlardan Çocuklara Bayram Hediyesi

CHP’li kadınlar, Flormar Fabrikası önünde eylemlerini sürdüren işçileri ziyaret etti, bayram arifesinde işsiz kalan çalışanların çocuklarına bayram hediyesi dağıttı.

Gebze Flormar Fabrikası’ndaki 120 çalışanın işten çıkarılmasının ardından başlayan eylemlere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından verilen destek sürüyor. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve Gebze İlçe Kadın Kolu üyeleri bayram arifesinde Flormar Fabrikası önünde eylemlerini sürdüren ve büyük bir çoğunluğunu kadınların oluşturduğu işçilere destek vermek üzere Gebze’ye gitti. ÇOCUKLARIN GÜLÜMSEMESİNİ PAYLAŞMAK İÇİN CHP’li kadınlar, eylemlerini fabrika önünde sürdüren işçilerin çocuklarına bayram hediyesi dağıttı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Ramazan ayında ve bayram öncesi sizlere yapılan bu haksızlığa karşı, biz sizin çocuklarınızın yüzünde bir tebessüm oluşturmak, o gülümsemeyi birlikte paylaşmak için yanınızdayız. Yandaşlara inat biz mücadeleyi omuz omuza daha güçlü kılacağız” ifadelerini kullandı.  
CHP’li kadınlar, Flormar Fabrikası önünde eylemlerini sürdüren işçileri ziyaret etti, bayram arifesinde işsiz kalan çalışanların çocuklarına bayram hediyesi dağıttı.

Gebze Flormar Fabrikası’ndaki 120 çalışanın işten çıkarılmasının ardından başlayan eylemlere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından verilen destek sürüyor. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve Gebze İlçe Kadın Kolu üyeleri bayram arifesinde Flormar Fabrikası önünde eylemlerini sürdüren ve büyük bir çoğunluğunu kadınların oluşturduğu işçilere destek vermek üzere Gebze’ye gitti.

ÇOCUKLARIN GÜLÜMSEMESİNİ PAYLAŞMAK İÇİN

CHP’li kadınlar, eylemlerini fabrika önünde sürdüren işçilerin çocuklarına bayram hediyesi dağıttı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Ramazan ayında ve bayram öncesi sizlere yapılan bu haksızlığa karşı, biz sizin çocuklarınızın yüzünde bir tebessüm oluşturmak, o gülümsemeyi birlikte paylaşmak için yanınızdayız. Yandaşlara inat biz mücadeleyi omuz omuza daha güçlü kılacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.