19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Sarıtoprak’tan Bıyık’a çağrı

Siyaset 23.03.2020 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li Sarıtoprak’tan Bıyık’a çağrı

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, belediye komisyon ve meclis toplantılarının telekonferans ile yapılması için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a çağrıda bulundu. Corona virüs sebebi ile komisyon ve meclis toplantılarının telekonferans ile yapılmasını isteyen CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak bir basın açıklaması yaptı. Sarıtoprak basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Corona virüs tüm dünyayı etkisi altına aldı. Türkiye’de ilk vakanın görülmesinin ardından bugüne kadar alınan tedbirlerin devamı niteliğinde önlemler alınıyor. Dezenfekte çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. TOPLANTILAR ONLİNEOLSUN  Ancak Darıca Belediyesi’nin komisyon toplantıları ve meclis toplantıları ile ilgili herhangi bir önlem alınmış durumda değil. Dünya ve ülke olarak zor geçirdiğimiz bu günlerde Corona virüsüne karşı alınacak tedbirler kapsamında başta belediye komisyon toplantıları olmak üzere önümüzdeki ay yapılması planlanan Darıca Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısınında telekonferans olarak yapılmasını öneriyorum. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başta olmak üzere tüm belediye yetkililerinin ve meclis üyelerinin sağlığı açısından bu öneriye sağduyulu yaklaşılacağından şüphem yok.”

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, belediye komisyon ve meclis toplantılarının telekonferans ile yapılması için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a çağrıda bulundu.

Corona virüs sebebi ile komisyon ve meclis toplantılarının telekonferans ile yapılmasını isteyen CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak bir basın açıklaması yaptı. Sarıtoprak basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Corona virüs tüm dünyayı etkisi altına aldı. Türkiye’de ilk vakanın görülmesinin ardından bugüne kadar alınan tedbirlerin devamı niteliğinde önlemler alınıyor. Dezenfekte çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

TOPLANTILAR ONLİNEOLSUN

 Ancak Darıca Belediyesi’nin komisyon toplantıları ve meclis toplantıları ile ilgili herhangi bir önlem alınmış durumda değil. Dünya ve ülke olarak zor geçirdiğimiz bu günlerde Corona virüsüne karşı alınacak tedbirler kapsamında başta belediye komisyon toplantıları olmak üzere önümüzdeki ay yapılması planlanan Darıca Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısınında telekonferans olarak yapılmasını öneriyorum. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başta olmak üzere tüm belediye yetkililerinin ve meclis üyelerinin sağlığı açısından bu öneriye sağduyulu yaklaşılacağından şüphem yok.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.