CHP'li Tarhan, Fransa’da 'Hayır'ı anlattı!

Kocaeli 20.03.2017 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'li Tarhan, Fransa’da 'Hayır'ı anlattı!

  Cumhuriyet Halk Partisi Strasbourg Birlik Teşkilatı’nın düzenlediği ‘Neden Hayır’ toplantısı, Illkirch- Graffenstaden ilçesinde 700’e yakın davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya konuşmacı olarak Türkiye’den CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağababa katıldı. Program, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantı da konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tahran şu mesajları verdi: “Türkiye’de dört işsizden biri üniversite mezunu. İş bulamıyor. Asgari ücret yoksulluk sınırın altında. Her gün üç öğün simit, çay alsa bile maaşı yetmez. Geçinemez. Tarım yok, mazot beş bin olmuş, dış politikalar sonucu turizm gitti. Türkiye çok kötü yönetiliyor. Tek adam rejimi her şeyi bir kişiye bağlıyor. Biz anayasada kardeşlik, barış, demokrasi, adalet olmasını istiyoruz. Çocuklarımızın iyi geleceği için mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye’nin geleceği için ‘hayır’ oyu kullanalım.”  

 

Cumhuriyet Halk Partisi Strasbourg Birlik Teşkilatı’nın düzenlediği ‘Neden Hayır’ toplantısı, Illkirch- Graffenstaden ilçesinde 700’e yakın davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya konuşmacı olarak Türkiye’den CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağababa katıldı. Program, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Toplantı da konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tahran şu mesajları verdi: “Türkiye’de dört işsizden biri üniversite mezunu. İş bulamıyor. Asgari ücret yoksulluk sınırın altında. Her gün üç öğün simit, çay alsa bile maaşı yetmez. Geçinemez. Tarım yok, mazot beş bin olmuş, dış politikalar sonucu turizm gitti. Türkiye çok kötü yönetiliyor. Tek adam rejimi her şeyi bir kişiye bağlıyor. Biz anayasada kardeşlik, barış, demokrasi, adalet olmasını istiyoruz. Çocuklarımızın iyi geleceği için mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye’nin geleceği için ‘hayır’ oyu kullanalım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.