CHP’liler KOÜ’de Sağlık Çalışanlarının Günlerini Kutladı

Siyaset 15.03.2018 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’liler KOÜ’de Sağlık Çalışanlarının Günlerini Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Aynur Karadeniz, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ve Kocaeli Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk’ü makamlarında ziyaret ettiler, günlerini kutladılar.

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Prof. Dr. Muhip Kanko, Demet Karaman, Selim Yıldız, Bilgi Dehmen, Sabriye Şahin, Naim Keskin, Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, Kadın Kolları İl Yöneticileri Suna İçaçan ve Selvi Beyhan ile birlikte Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Aynur Karadeniz, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ve Kocaeli Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk’ü 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla makamlarında ziyaret ederek günlerini kutladılar. Karadeniz, Utkan ve Cantürk’ün şahsında tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Sarıbay, sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları kınadı ve bu tür olayların eğitim eksikliğinden kaynaklandığını belirtti. KUTSAL BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ  Doktorların çok kutsal bir görevi yerine getirdiklerini söyleyerek sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Çok zor ve kutsal bir görev yapıyorsunuz. Birçok zorlukla karşı karşıya kalıyorsunuz. Umuyorum ki çok daha iyi koşullara ve şartlara kavuşursunuz” dedi. Sağlık çalışanlarına karşı yapılan saldırıları da kınayan Sarıbay, “Sizler büyük özverilerle mesleğinizi yapmaya çalışıyorsunuz. Sizlere karşı yapılan saldırılar tamamen eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor. Yaşamsal öneme sahip sağlık sektöründe yaşanan sorunların sadece sağlık çalışanlarını değil tüm toplumu ilgilendiriyor” diye konuştu. Sarıbay son olarak; “Şahsınızda insanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, bizlerin daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı. DAHA AZ TEMAS EDİLEN DALLAR TERCİH EDİLİYOR Nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Örgütüne teşekkür eden Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Aynur Karadeniz, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ve Kocaeli Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, “Bu nazik ziyaretiniz bizleri onure etti. Bizlerin siyasi bir olayı yok. Milletimiz için çalışıyoruz. Burası kıymetli bir kurumdur. Ne olursa olsun insanların en güvendiği sağlık kurumudur. 7/24 görev yapmak için çaba sarf ediyoruz” dediler. Sağlık çalışanlarına karşı yaşanan saldırılara da değinerek, “Öğrencilerimiz artık daha az temas edilen dallar tercih ediyor. Cerrahi branşlardan uzak duruluyor. Bu tür davranışları gösterenler için cezai müeyyidelerin yerine getirilmesi lazım” ifadelerini kullandılar.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Aynur Karadeniz, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ve Kocaeli Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk’ü makamlarında ziyaret ettiler, günlerini kutladılar.

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Prof. Dr. Muhip Kanko, Demet Karaman, Selim Yıldız, Bilgi Dehmen, Sabriye Şahin, Naim Keskin, Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, Kadın Kolları İl Yöneticileri Suna İçaçan ve Selvi Beyhan ile birlikte Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Aynur Karadeniz, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ve Kocaeli Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk’ü 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla makamlarında ziyaret ederek günlerini kutladılar. Karadeniz, Utkan ve Cantürk’ün şahsında tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Sarıbay, sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları kınadı ve bu tür olayların eğitim eksikliğinden kaynaklandığını belirtti.

KUTSAL BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ 

Doktorların çok kutsal bir görevi yerine getirdiklerini söyleyerek sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Çok zor ve kutsal bir görev yapıyorsunuz. Birçok zorlukla karşı karşıya kalıyorsunuz. Umuyorum ki çok daha iyi koşullara ve şartlara kavuşursunuz” dedi. Sağlık çalışanlarına karşı yapılan saldırıları da kınayan Sarıbay, “Sizler büyük özverilerle mesleğinizi yapmaya çalışıyorsunuz. Sizlere karşı yapılan saldırılar tamamen eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor. Yaşamsal öneme sahip sağlık sektöründe yaşanan sorunların sadece sağlık çalışanlarını değil tüm toplumu ilgilendiriyor” diye konuştu. Sarıbay son olarak; “Şahsınızda insanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, bizlerin daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

DAHA AZ TEMAS EDİLEN DALLAR TERCİH EDİLİYOR

Nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Örgütüne teşekkür eden Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Aynur Karadeniz, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ve Kocaeli Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, “Bu nazik ziyaretiniz bizleri onure etti. Bizlerin siyasi bir olayı yok. Milletimiz için çalışıyoruz. Burası kıymetli bir kurumdur. Ne olursa olsun insanların en güvendiği sağlık kurumudur. 7/24 görev yapmak için çaba sarf ediyoruz” dediler. Sağlık çalışanlarına karşı yaşanan saldırılara da değinerek, “Öğrencilerimiz artık daha az temas edilen dallar tercih ediyor. Cerrahi branşlardan uzak duruluyor. Bu tür davranışları gösterenler için cezai müeyyidelerin yerine getirilmesi lazım” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.