19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’lilerden EYT’lilere tam destek!

Siyaset 09.09.2020 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’lilerden EYT’lilere tam destek!

Milyonlarca vatandaşın emeklilikte yaşa takılarak mağdur edilmesine yol açan yasanın 21. yıldönümünde EYT’liler Gebze Kent Meydanı’nda basın açıklamasında bulundu. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ise EYT’lilere tam destek verdi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve yönetiminin öncülüğünde kent kent dernekleşen, federasyonlar kuran EYT’liler, dün mağduriyetlerinin başladığı tarihin 21. yıldönümünde bulundukları il ve ilçelerde basın açıklamaları gerçekleştirerek seslerini tüm ülkeye duyurdu ve bulundukları bölgelerde sivil toplum kuruluşları ve muhalefet partilerinden destek gördü. EYT mücadelesinin en örgütlü ve güçlü derneklerinden Gebze EYT SYDD de dün Nuh Erdoğan başkanlığında meydana indi. Üzerlerinde EYT tişörtleriyle Gebze Kent Meydanı’nda Gebzelilerin ilgisini çeken EYT’liler adına basın açıklamasını dernek yöneticisi Mücahit Yıldız okudu. GÖKHAN ORHAN’DAN TAM DESTEK EYT’lilere CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, SOL Parti Gebze İlçe eski Başkanı Recep Karadeniz ile Emek Partisi üyeleri, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır, Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Bülent Metin, BMİS Gebze 1 No’lu Şube Mali Sekreteri Muhammet Hanefi Orhan ile sendikaların yönetici ve işyeri temsilcileri de alandaydı. Gökhan Orhan ise EYT’lilerin yanında olduğunu bildirerek, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneğinin 21. yıl dönümü dolayısıyla yapmış oldukları basın açıklamasına katılarak destek olduk. Hak mağduriyeti yaşayan her yurttaşımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.  

Milyonlarca vatandaşın emeklilikte yaşa takılarak mağdur edilmesine yol açan yasanın 21. yıldönümünde EYT’liler Gebze Kent Meydanı’nda basın açıklamasında bulundu. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ise EYT’lilere tam destek verdi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve yönetiminin öncülüğünde kent kent dernekleşen, federasyonlar kuran EYT’liler, dün mağduriyetlerinin başladığı tarihin 21. yıldönümünde bulundukları il ve ilçelerde basın açıklamaları gerçekleştirerek seslerini tüm ülkeye duyurdu ve bulundukları bölgelerde sivil toplum kuruluşları ve muhalefet partilerinden destek gördü. EYT mücadelesinin en örgütlü ve güçlü derneklerinden Gebze EYT SYDD de dün Nuh Erdoğan başkanlığında meydana indi. Üzerlerinde EYT tişörtleriyle Gebze Kent Meydanı’nda Gebzelilerin ilgisini çeken EYT’liler adına basın açıklamasını dernek yöneticisi Mücahit Yıldız okudu.

GÖKHAN ORHAN’DAN TAM DESTEK

EYT’lilere CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, SOL Parti Gebze İlçe eski Başkanı Recep Karadeniz ile Emek Partisi üyeleri, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır, Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Bülent Metin, BMİS Gebze 1 No’lu Şube Mali Sekreteri Muhammet Hanefi Orhan ile sendikaların yönetici ve işyeri temsilcileri de alandaydı. Gökhan Orhan ise EYT’lilerin yanında olduğunu bildirerek, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneğinin 21. yıl dönümü dolayısıyla yapmış oldukları basın açıklamasına katılarak destek olduk. Hak mağduriyeti yaşayan her yurttaşımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.