CHP’nin 2 vekili kaldı

Kocaeli 11.06.2019 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’nin 2 vekili kaldı

Fatma Kaplan Hürriyet’in belediye başkanı seçilmesiyle birlikte CHP’nin yükünü Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Tahsin Tarhan sırtlamaya başladı.

Fatma Kaplan Hürriyet’in belediye başkanı seçilmesiyle birlikte CHP’nin yükünü Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Tahsin Tarhan sırtlamaya başladı. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan milletvekilleri seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli’den üç ismi Ankara’ya göndermişti. Uyum içerisinde çalışan üç milletvekili Kocaeli’yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmuş, etkili çalışmalara imza atmayı başarmıştı. 31 Mart tarihinde yapılan mali idareler ve yerel seçimleriyle birlikte CHP Kocaeli’de tüm şartlar değişti. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte Ankara’da ki temsil gücü 2 milletvekiline düşen CHP’de tüm yük Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan’da kaldı. YOKLUĞUNU ARATMIYORLAR Daha önce 3 milletvekili ile Kocaeli’de saha çalışmasını gerçekleştiren CHP’de bu bayram iki milletvekili sahaya indi. İlçe ilçe ziyaret ederek programlara katılan Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet’in yokluğunda daha yoğun bir program yapmak zorunda kaldı.  CHP’nin bayramlaşma programlarında ilginç bir detay da yaşandı. Gebze bölgesinin milletvekili Tahsin Tarhan bayramlaşma programı için İzmit bölgesini tercih ederken, Milletvekili Haydar Akar bölgemizdeki bayramlaşma programlarına katılan isim oldu. Akar, bölgemizdeki bayramlaşma programlarının ardından ise İzmit bölgesindeki köyleri ziyaret etti.  İki milletvekili bu bayram olduğu gibi bundan sonra Kocaeli’nin her yerine ulaşmak için gayret gösterecek.
Fatma Kaplan Hürriyet’in belediye başkanı seçilmesiyle birlikte CHP’nin yükünü Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Tahsin Tarhan sırtlamaya başladı.

Fatma Kaplan Hürriyet’in belediye başkanı seçilmesiyle birlikte CHP’nin yükünü Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Tahsin Tarhan sırtlamaya başladı. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan milletvekilleri seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli’den üç ismi Ankara’ya göndermişti. Uyum içerisinde çalışan üç milletvekili Kocaeli’yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmuş, etkili çalışmalara imza atmayı başarmıştı. 31 Mart tarihinde yapılan mali idareler ve yerel seçimleriyle birlikte CHP Kocaeli’de tüm şartlar değişti. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte Ankara’da ki temsil gücü 2 milletvekiline düşen CHP’de tüm yük Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan’da kaldı.

YOKLUĞUNU ARATMIYORLAR

Daha önce 3 milletvekili ile Kocaeli’de saha çalışmasını gerçekleştiren CHP’de bu bayram iki milletvekili sahaya indi. İlçe ilçe ziyaret ederek programlara katılan Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet’in yokluğunda daha yoğun bir program yapmak zorunda kaldı.  CHP’nin bayramlaşma programlarında ilginç bir detay da yaşandı. Gebze bölgesinin milletvekili Tahsin Tarhan bayramlaşma programı için İzmit bölgesini tercih ederken, Milletvekili Haydar Akar bölgemizdeki bayramlaşma programlarına katılan isim oldu. Akar, bölgemizdeki bayramlaşma programlarının ardından ise İzmit bölgesindeki köyleri ziyaret etti.  İki milletvekili bu bayram olduğu gibi bundan sonra Kocaeli’nin her yerine ulaşmak için gayret gösterecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.