19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’nin her kanadı Darıca’da buluştu

Darıca 14.01.2017 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’nin her kanadı Darıca’da buluştu

Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş danışma örgüt toplantısı eski ve yeni bir çok partiliyi bir araya getirdi.

Şato Klas Düğün Salonu’nda düzenelenen geniletilmiş örgüt toplantısına eski vekiller, yerel ve genel seçimlerde belediye başkanlığına ve milletvekilliğine aday olan isimler, Darıca CHP İlçe Başkanı olarak görev ayapan isimler, meclis üyeleri, partinin eski ve yeni yönetim kurulunda görev yapan simler, faaliyetlerine devam eden sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, il yöneticileri, partinin mevcut ve eski dönemlerinde gençlik kolları ve kadın kollarından başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapan isimler bu toplantıda bir araya geldi. 1 YILLIK SÜRECİ ANLATTILAR Saygı duruşu ve İstiklala Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda bir slayt sunumu da gerçekleşti. Son dönem  İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimlerinin faaliyetlerine ilişkin Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan çağlar ve Darıca CHP İlçe Başkanı Aydın Işık’ın sunumları salonu dolduran partililer tarafından alkışlandı. Bu iki isimin ardından kürsüye gelen Darıca CHP ilçe Başkanı Yakup Törk, konuşmasında mahalle örgütlenmeleri, temsilciliklerin açılması, mahalle yönetimlerinin faaliyetleri ve özellikle Darıca Belediyesi ve beraberinde Belediye Başkanı Karabacak’ın performansına ve uygıulamalarına yönelik eleştirilerden oluşan konu başlıklarına değindi. BELEDİYENİN BORÇLANMASINA AĞIR ELEŞTİRİ Törk Darıca Belediye Başkanı Karabacak’ın meclis toplantısında kredi çekmek adına borçlanma yetkisi istemesini ağır eleştirerek, “16 projeyi Darıca’ya kazandıracağını söylüyordu. 2 tanesini yaptı. O da Saat kulesi ile giriş kapısı. Bu iki projeye harcadığı para ne kadar? Adnan menderes Kültür Merkezi’nin dükkanlarını sattı. Parası nerede? İlçede bir maraton organize ediyor trilyonlar harcıyor. Mankenler, dansözler davet ederek bu davetler ve organizasyon için halkın parasını heba ediyor. Sonra söz verdiğim hizmetleri yapmak için para lazım ve bankadan kredi çekmemiz lazım diyor. Yazık değil mi bu ilçeye. Her geçen süre de borç oranını katlıyor.”dedi. GÜNDEM ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk konuşmasında Anayasa değişikliği için meclisteki görüşmeleri ve bu görüşmeler esnasında yaşanan gerginlikleri de dile getirdi. Örk, “Bu bir Anayasa değişiliği değildir. Bu bir rejim değişikliğidir. Nasıl milli değerlerin korunmasında, milli bayramların kutlanmasında CHP bu değerlere sahip çıkmış ve yok olmasına izin vermemişse rejiminde değişmesine izin vermeyecektir.”dedi. Törk  Darıca CHP’nin en önemli faaliyeti olarak altını çizdiği mahalle yönetim kurulu üyeleri, temsilcileri ve kadın kolları başkanlarını sahneye çağırarak salondaki partililerle tanıştırdı.  Haber: Adnan AVAZ
Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş danışma örgüt toplantısı eski ve yeni bir çok partiliyi bir araya getirdi.

Şato Klas Düğün Salonu’nda düzenelenen geniletilmiş örgüt toplantısına eski vekiller, yerel ve genel seçimlerde belediye başkanlığına ve milletvekilliğine aday olan isimler, Darıca CHP İlçe Başkanı olarak görev ayapan isimler, meclis üyeleri, partinin eski ve yeni yönetim kurulunda görev yapan simler, faaliyetlerine devam eden sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, il yöneticileri, partinin mevcut ve eski dönemlerinde gençlik kolları ve kadın kollarından başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapan isimler bu toplantıda bir araya geldi.

1 YILLIK SÜRECİ ANLATTILAR

Saygı duruşu ve İstiklala Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda bir slayt sunumu da gerçekleşti. Son dönem  İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimlerinin faaliyetlerine ilişkin Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan çağlar ve Darıca CHP İlçe Başkanı Aydın Işık’ın sunumları salonu dolduran partililer tarafından alkışlandı. Bu iki isimin ardından kürsüye gelen Darıca CHP ilçe Başkanı Yakup Törk, konuşmasında mahalle örgütlenmeleri, temsilciliklerin açılması, mahalle yönetimlerinin faaliyetleri ve özellikle Darıca Belediyesi ve beraberinde Belediye Başkanı Karabacak’ın performansına ve uygıulamalarına yönelik eleştirilerden oluşan konu başlıklarına değindi.

BELEDİYENİN BORÇLANMASINA AĞIR ELEŞTİRİ

Törk Darıca Belediye Başkanı Karabacak’ın meclis toplantısında kredi çekmek adına borçlanma yetkisi istemesini ağır eleştirerek, “16 projeyi Darıca’ya kazandıracağını söylüyordu. 2 tanesini yaptı. O da Saat kulesi ile giriş kapısı. Bu iki projeye harcadığı para ne kadar? Adnan menderes Kültür Merkezi’nin dükkanlarını sattı. Parası nerede? İlçede bir maraton organize ediyor trilyonlar harcıyor. Mankenler, dansözler davet ederek bu davetler ve organizasyon için halkın parasını heba ediyor. Sonra söz verdiğim hizmetleri yapmak için para lazım ve bankadan kredi çekmemiz lazım diyor. Yazık değil mi bu ilçeye. Her geçen süre de borç oranını katlıyor.”dedi.

GÜNDEM ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk konuşmasında Anayasa değişikliği için meclisteki görüşmeleri ve bu görüşmeler esnasında yaşanan gerginlikleri de dile getirdi. Örk, “Bu bir Anayasa değişiliği değildir. Bu bir rejim değişikliğidir. Nasıl milli değerlerin korunmasında, milli bayramların kutlanmasında CHP bu değerlere sahip çıkmış ve yok olmasına izin vermemişse rejiminde değişmesine izin vermeyecektir.”dedi. Törk  Darıca CHP’nin en önemli faaliyeti olarak altını çizdiği mahalle yönetim kurulu üyeleri, temsilcileri ve kadın kolları başkanlarını sahneye çağırarak salondaki partililerle tanıştırdı. 

Haber: Adnan AVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.