CHP sözcüsü korona virüs…

Siyaset 20.09.2020 - 14:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP sözcüsü korona virüs…

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, sosyal medya hesabından corona virüsünü yendiğini duyurdu. Öztrak, "İkinci covid-19 testim de negatif çıktı. Çok şükür hastalığı atlattım. Bugün itibariyle karantinadan çıktım" dedi. 9 Eylül’ de corona virüsüne yakalanan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı. Sosyal medya hesabından corona virüsü yendiğini duyuran Öztrak şu ifadelere yer verdi: “İkinci COVID testim de negatif çıktı. Çok şükür hastalığı atlattım. Bugün itibariyle karantinadan çıktım. Hastalığımda bana moral veren tüm mesaj, paylaşım ve güzel dileklere müteşekkirim. Ve kuşkusuz en büyük teşekkürüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza. İyi ki varsınız.”

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, sosyal medya hesabından corona virüsünü yendiğini duyurdu. Öztrak, "İkinci covid-19 testim de negatif çıktı. Çok şükür hastalığı atlattım. Bugün itibariyle karantinadan çıktım" dedi.

9 Eylül’ de corona virüsüne yakalanan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı. Sosyal medya hesabından corona virüsü yendiğini duyuran Öztrak şu ifadelere yer verdi: “İkinci COVID testim de negatif çıktı. Çok şükür hastalığı atlattım. Bugün itibariyle karantinadan çıktım. Hastalığımda bana moral veren tüm mesaj, paylaşım ve güzel dileklere müteşekkirim. Ve kuşkusuz en büyük teşekkürüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza. İyi ki varsınız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.